Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Concert jazz "Elena Morosanu & friends"

Concert jazz "Elena Morosanu & friends"

Categorie: Muzica

Bucuresti, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

20 Iulie 2010, 20:30

http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=140341992659119

Concert Jazz "Elena Morosanu & friends",
cu
Matt Smith- drums
Adrian Flautistu- double bass
Invitat special - FLORIN RADUCANU - piano   intrarea 20 lei, ora de incepere: 20:30
info & rezervari: 0728.668.463   Tanara artista Elena Morosanu are doar 21 de ani si vine din Onesti. La numai 9 ani a participat la Festivalul de jazz de la Brasov si aprimit un premiu special din partea juriului, avand ocazia sa sustina un mini recital in ultima seara a festivalului alaturi de regretata Anca Parghel.
De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia anului.
Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.
De-a lungul carierei, tanara artista a cantat in recital alaturi de Florin Raducanu si Jasper Blom. La festivalulul “George Enescu” a cantat alaturi de Florin Raducanu& Trubadures Orchestra. Elena a sustinut concerte in cluburile de jazz din Bucuresti, respectiv Art Jazz Club, Green Hours, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Sala Mica a Palatului.
Anul 2010 ii aduce artistei doua momente foarte importante: CD-ul de debut intitulat “I Feel Free” sub indrumarea pianistului si compozitorului Florin Raducanu, ce contine piese inregistrare la festivalul George Enescu si de la Festivalul de jazz de la Sibiu, si in al doilea rand Elena primeste premiul pentru Revelatia Anului.
In paralel cu activitatea deosebit de bogata in aria jazz-ului, Elena colaboreaza cu Morandi sub numele de scena Helene.   Tanarul pianist Florin Raducanu, exponent al noii generatii de jazz romanesc si-a format un stil unic bazat pe doua axe principale: sinceritate si improvizatie. In anul 2009 a castivat premiul pentru Muzicianul anului cu un proiect de jazz simfonic numit Jazz Ecumenica.
Florin Raducanu este din Targoviste, iar debutul sau la varsta de 7 ani i-a deschis calea catre o serie intreaga de premii si participari la multe evenimente si festivaluri de jazz din Romania si din afara tarii. De 10 ani este profesor al liceului de muzica George Enescu din Bucuresti (pian si jazz). In anul 2001a fost selectat prin intermediul unui CD în primii 12 concurenţi dintre 55 de candidaţi, din 18 ţări, la concursul "Jazz Hoeilaart" din Belgia
 

Imagini:

  • elena_morosanu01.JPG
  • florin_raducanu01.jpg
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 2 poze. Mai poti incarca 48.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: