Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Concert jazz - Latin Spirit in Romania cu pianistul Florin Raducanu

Concert jazz - Latin Spirit in Romania cu pianistul Florin Raducanu

Categorie: Muzica

Bucuresti, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

4 August 2010, 20:30

http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 4 august, incepand cu ora 20:30, la concertul jazz "Latin Spirit in Romania" ce-i va avea ca invitati pe:   Florin Raducanu - pian (Muzicianul de jazz al anului 2009 in Romania)
Adrian Flautistu - double bass
Lucian Maxim – percutie   Florin Raducanu promite o seara antrenanta cu ritmuri latine si armonii spirituale specifice spiritului latin.
Exponent al noii generatii de jazz romanesc, pianistul Florin Raducanu si-a format un stil unic bazat pe doua axe principale: sinceritate si improvizatie. In anul 2009 a castigat premiul “Muzicianul anului” cu un proiect de jazz simfonic numit “Jazz Ecumenica”.
Talentatul artist vine din Targoviste, iar debutul sau la varsta de 7 ani i-a deschis calea catre o serie intreaga de premii si participari la multe evenimente si festivaluri de jazz din Romania si din afara tarii. De 10 ani este profesor al liceului de muzica George Enescu din Bucuresti (pian si jazz). In anul 2001 a fost selectat prin intermediul unui CD in primii 12 concurenti dintre 55 de candidati, din 18 tari, la concursul "Jazz Hoeilaart" din Belgia.   Intrare: 20 lei
Rezervari: 0728.668.463
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: