Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Concert Live Alex @ Twice

Concert Live Alex @ Twice

Categorie: Muzica

Bucuresti, Twice

24 Septembrie 2008, 24:00

Seria   petrecerilor in Club Twice abia a inceput.
  Miercuri 24 septembrie, ora 24:00   Alex va sustine un concert in   Club Twice.
 
  Alex canta de la 9 ani, tatal lui fiind cel care i-a daruit aceasta pasiune pentru muzica. A devenit celebru la 21 de ani si acum nimeni nu ii mai poate opri ascensiunea in lumea muzicala.
  Alex si-a lansat primul album in 2007. Acesta se numeste   Yamasha iar   Marius Moga si Smiley, cu care este foarte bun prieten, au fost producatorii albumului. Trecand prin mai multe genuri muzicale Alex a colaborat cu Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A., Sisu & Puya, Mandinga, Anna Lesko...
  Si-a dovedit latura sentimentala atunci cand a participat, timp de 7 saptamani, la emisiunea "Dansez pentru tine" unde partenera sa a castigat locul I.
  Acesta este cel care, miercuri 24 septembrie, va fi alaturi de tine in Club Twice, pentru a face exact ceea ce iubeste mai mult - muzica.
  Club Twice mai vine si cu multe alte surprize. Daca deja te-ai obisnuit cu noul look al clubului vei fi onorat sa fi primit la petrecere prin intrarea din curte, amenajata ca pentru decernarea premiilor muzicale.
  Daca tot nu te-a surptins covorul rosu, lung de 30 de metrii, sigur vei aprecia spatiul   U-T-Shirt amenajat la etaj unde se vor organiza numeroase concursuri interactive cu premii surpriza.
  Va asteptam miercuri in Club Twice si nu uitati: primii veniti primesc o bere din partea casei.
 

Imagini:

 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 13 poze. Mai poti incarca 37.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: