Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Concert Trio Jazz

Concert Trio Jazz

Categorie: Muzica

Bucuresti, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

18 Decembrie 2010, 20:30

http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Sambata 18 decembrie, de la ora 20:30, va incalzim mintea, sufletul si spiritul cu un concert de jazz sustinut de catre trio-ul format din Ana-Cristina Leonte – voce, Ciprian Pop – chitara si Alex Man – chitara.   Pretul intrarii este 20 lei, iar rezervari se pot face sunand la numarul de telefon 0728 668 463.   Ana-Cristina este studenta in anul III, iar cei doi chitaristi sunt masteranzi la clasa de jazz (coord.prof. Mircea Tiberian) a Universitatii Nationale de Muzica, Bucuresti. Membrii trio-ului au inceput sa exploreze lumea jazz-ului de ceva vreme, aflandu-se in diverse circumstante muzicale, de la formule de duo sau trio pana la diferite formule de combo si chiar big band (Alex si Ciprian). In 2009, intr-o formula extinsa cu pian si tobe obtin Premiul Radio Romania Muzical la Festivalul International de Jazz Studentesc (Targu-Mures, Ciprian si Ana-Cristina) si ulterior participa cu un recital la OpenAir Jazz Festival (Targu-Mures); la acelasi concurs Alex Man obtine premiul pentru Cel mai bun instrumentist.
Pentru Ana-Cristina si Ciprian anul 2010 este deosebit de prolific, datorita numeroaselor concerte sustinute prin proiectul Oportunitati la tine acasa in Bucuresti dar si in orasele din tara, activitatea concertistica intensa avand un rol foarte important in dezvoltarea experientei ca interpreti de jazz. Fiecare dintre membrii trio-ului sunt implicati si in diverse alte proiecte, de unde rezulta o maleabilitate si capacitate de adaptare a fiecaruia, la diferite conjuncturi muzicale; acest fapt genereaza deasemenea o serie de influente pe care le exercita fiecare membru ca individualitate muzicala, dar care se imbina fluent in aceasta formula, prestatia trio-ului fiind una profund personala, care coloreaza interpretarea standardelor de jazz si latin jazz cu o varietate de arome muzicale.   Alex Man - cel mai experimentat dintre membri, a avut concerte in Scandinavia si Ungaria; a colaborat cu nume rezonante cum ar fi: Marius Popp, Maria Raducanu, Teodora Enache, Pedro Negrescu, Luiza Zan, Sorin Romanescu;in 2010 participa la USA Big band Tour.
Ciprian Pop este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand deasemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, etc.
Ana-Cristina Leonte - multe din colaborarile la activ sunt comune cu ale celorlalti doi membri: Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Berti Barbera si Nicu Patoi etc., cea mai recenta colaborare de referinta fiind proiectul Paul Celan, din noiembrie 2010, in tara, cu Maurice de Martin (tobe), Mircea Tiberian (pian), Chris Dahlgren (dublu bass), si in Viena, cu Mircea Tiberian, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer (vioara) si Pierre Borel (saxofon alto).
 

Imagini:

 • Alex Man1.jpg
 • Ana-Cristina Leonte1.jpg
 • Ciprian Pop1.jpg
 
 • 0 voturi
 • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

  Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

  Sunt incarcate 3 poze. Mai poti incarca 47.


  Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: