Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Crosstown Rebels Night @ Studio Martin

Crosstown Rebels Night @ Studio Martin

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Studio Martin

22 Noiembrie 2008, 23:00

anyplace.ro prezinta

Sambata 22 Noiembrie in Studio Martin – ora 23.00


  Crosstown Rebels Night


  MATTHEW STYLES [Crosstown Rebels/UK]
  El Cezere [sunrise/Ro]Intrare:

20 ron intre 23:00 – 00:00

30 ron intre 00:00 – 01:00

40 ron dupa 01:00Sambata, 22 noiembrie, anyplace.ro va invita la o seara de exceptie alaturi de
Mathew Styles, care vine pentru prima data in Romania.Matthew Styles este un DJ care calatoreste mult dupa succesul urias avut in 2004/5. Mattew a fost invitat sa mixeze in unele din cele mai bune cluburi din Europa, set-urile sale de afterhours devenind legendare. Mattew si-a consolidat talentul si soundul in 2006.

In varsata de 28 de ani si nascut intr-o familie de muzicieni in Anglia, Matthew a invatat DJ-ing de la o varsta frageda, tatal lui fiind de asemenea DJ. Deja inarmat cu o colectie mare de funk, disco si boogie si un plus de sunete provenind de peste Atlanticului a fost doar o chestiune de timp pana Matthew a inceput sa mixeze la petreceri.

Avand primul rezidentiat la 18 ani, Matthew a mixat in unele dintre cele mai bune cluburi din lume in ultimii zece ani – petrecerile Crosstown Rebels « Slash an Burn » si WNF Berlin, aparitii regulate din Pulp Paris si Panorama Berlin, Steath Nothingham si Fabric Londra.

Ca Manager al Crosstown Rebels, Matthew a fost inspirat in aducerea lui Andre Kraml, Hiem si Pier Bucci. Toate munca la Crosstown Rebbels a condus la aparitii neregulate in studio, dar i-a oferit o colectie superba de remix-uri pentru Music for Freaks, City Rockers si Brighton's Catskills. Productiile sale au aparut label-uri precum Aesoteric si Doc Martins FreeStyle Label, Paranoid Records (label-ul lui Rob Mello).Mattew Styles [Crosstown Rebels/UK]

www.myspace.com/djmatthewstylesParteneri media :

MTV Romania, ProFM Dance, clubevents.info, residentadvisor.net, dontstayin.com, SapteSeri, Freestyle, tilllate.com, nights.ro, Cris Entertainment, sofresh.ro, afterparty.ro, citynights.ro, musicarena.ro, Compact, muzicabuna.ro, yazee.ro, djresource.ro, m-news.ro, time4music.ro, love2dance.ro, fotoclubbing.ro, clubbingevents.ro, clubbingradio.ro, clubnews.ro, pubbing.ro, techno.ro, beatfactor.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: