Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

(CU)CUIEINFRUNTE @ Control Club

(CU)CUIEINFRUNTE @ Control Club

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Control Club

12 Iulie 2010, 20:00

Incepand cu 12 iulie, CONTROL va gazdui pe timp de vara spectacolele Teatrului LUNI de la Green Hours.   In debutul acestui proiect, pe 12.07.2010, la ora 20.00, va prezentam:   (CU)CUIEINFRUNTE
după texte de Eric Bogosian
traducerea Radu Iacoban
un
Two Men Show
cu:
RADU IACOBAN
TUDOR AARON ISTODOR   producţia: Teatrul LUNI de la Green Hours (2009)   Best of 2009 pentru Teatru Alternativ! (Time Out)
Selecţionat la FNT 2010   La început a fost o discuţie cu Voicu, chiar în Green, după un spectacol. ...ideea de început a fost modificată parţial şi putem deja vorbi de un happening teatral...(Radu Iacoban)   „...Actorului [Tudor Aaron Istodor] pare să îi reuşească proporţia de aur între coolness - e printre cei mai naturali şi expresivi interpreţi de la noi ai acestei trăsături - şi atenţia concentrată. ...Nu e de neglijat nici magnetismul ochilor albaştri cu care actorul mătură distanţa dintre el şi spectator, lăsînd senzatia că stabileşte cu fiecare o comunicare directă.   ... Radu Iacoban, un interpret histrionic, cu spectru larg și o voce de care n-am să uit niciodată să amintesc, cîtă vreme face parte dintre daturile fundamentale ale talentului și meseriei de actor. Radu Iacoban schimbă registrele cît ai zice pește jucînd cu formidabilă ușurință.... Toate îi ies de nota zece. .. în clipa în care spectacolul se termină simți nevoia să o ia de la început.
Se întîmplă rar. Nu ratați!”
(Cristina Rusiecki, Februarie 10, 2010)   Biletele se gasesc la intrarea in clubul CONTROL, in ziua spectacolului.
Pretul unui bilet este de 15 lei.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou