Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

Categorie: Muzica

Bucuresti, Hard Rock Cafe

13 Aprilie 2009, 20:30

http://www.hardrockcafe.com/bucharest

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe
 
 
  Luni, 13 aprilie, incepand cu ora 20:30, pe scena Hard Rock Cafe se vor intalni, pentru prima data in aceasta formula, interpretul de music-hall Alexandru Arsinel, clarinetistul Alin Constantiu si formatia “Remember '26 Dixieland Band”. Spectatorii Blue Monday vor avea ocazia, asadar, de a se bucura de o seara autentica de jazz traditional si swing al anilor ’20.
 
  „Dintotdeauna, jazz-ul traditional-dixieland, ca si swing-ul, au atras publicul larg gratie prospetimii, pregnantei ritmice si accesibilitatii sonoritatilor. Actualmente, mesajul estetic nemuritor al jazz-ului vechi, de la inceputul veacului al XX-lea, a fost preluat de "Remember ’26”, sextet nascut din initiativa clarinetistului-saxofonist Alin Constantiu si pe care il puteti asculta luni, pe scena Hard Rock Cafe”, a declarat muzicologul Florian Lungu, gazda evenimentului.
 
  Alaturi de “Remember ’26 Dixieland Band”, Alexandru Arsinel va interpreta melodiile care l-au consacrat drept un artist plurivalent si i-au atras recunoasterea marilor institutii de arta. In primavara acestui an, revista Actualitatea Muzicala, editata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, i-a acordat lui Alexandru Arsinel „Premiul pentru Spectacolele de Musical”.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: