Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Expoziţie de fotografie la Ceainaria Serendipity - MY HAT STORY

Expoziţie de fotografie la Ceainaria Serendipity - MY HAT STORY

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, SERENDIPITY Art, Coffee & Tea

12 Martie 2010 - 8 Aprilie 2010, 19:00

http://www.serendipity-tea.ro/2010/03/expozitie-fotografie-alexandra-pasca-my-hat-story/

Vineri, 12 martie 2010, ora 19.00, în Ceainăria Serendipity din strada Dumbrava Roşie, nr. 12, Bucuresti are loc vernisajul Expoziţiei personale de fotografie „My hat story”, semnată ALEXANDRA PAŞCA.
 
  ALEXANDRA PAŞCA expune o serie de 19 lucrări în incinta ceainăriei, expoziţia fiind o incursiune artistică în perioada de început a fotografiei.
 
  Artista îşi creionează în lucrările sale trăirile interioare prin intermediul portretelor transpuse în atmosfera începutului de secol XX. Acest lucru a fost posibil prin intermediul colecţiei de pălării vintage a Ralucăi Alexandru, colecţie unică in România.
 
  Expoziţia de fotografie „My hat story” se adresează tuturor generaţiilor de public, dar în special tinerilor iubitori de artă, care – majoritatea, nu au avut ocazia să-şi formeze o imagine despre acea epocă.
 
 
  Alexandra Paşca are 27 de ani şi este din Baia Mare. Trăind într-un mediu artistic, încă de mică a cochetat cu fotografia şi pictura. A urmat Liceul de Arta din Baia Mare, iar apoi a urmat cursurile Facultăţii de Arte Plastice din Bucureşti, secţia Foto-Video. A absolvit şi un masterat organizat de aceeaşi Universitate, cu tema “Framing in photography”.
 
  Artista, membru creator consacrat al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) colaborează cu revistele GQ, Mami, Femeia, Beau Monde, Casa şi Grădina.
 
  Pentru mai multe informaţii despre evenimentele ce au loc săptămâna aceasta la ceainăria Serendipity accesaţi site-ul www.serendipity-tea.ro
 
  Serendipity este o oază de linişte şi magie în centrul capitalei, fiind cunoscută ca una din cele mai bune ceainării din Bucureşti. Ceaiul parfumat, turta dulce şi dulceaţa, cafeaua aromată şi ciocolata caldă delicioasă te îmbie să îi calci pragul în fiecare zi a săptămânii la adresa: str. Dumbrava Roşie, nr. 12 (zona Grădina Icoanei, parcul Ioanid. Intrarea pe alee, pe lângă Centrul Cultural American).
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: