Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Fair 4 Art @ Galeria Atelier 35

Fair 4 Art @ Galeria Atelier 35

Categorie: Targuri si Expozitii

Bucuresti, Galeria Atelier 35

27 Februarie 2010 - 28 Februarie 2010, 11:00-22:00

http://campaniaartaffair.wordpress.com/

atelier 35 si   art affair va invita la :
 
  fair 4 art
 
  27 februarie- 28 februarie 2010
 
  11:00- 20:00
 
  Intrare: 5 lei
 
  Primul   targ de handmade – campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea unui proiect cultural in cadrul galeriei atelier 35 si anume o   biblioteca de arta contemporana.
 
  Va veti intalni cu designerii Virginia Toma, Biba Bijoux, Buburuze, Alina Panait, Gentile Silviei, Republic of Tutu, Choose a concept, ArtizArt si altii. Veti putea cunoaste echipa art affair si participa la concursuri cu premii in accesorii. Va exista un centru de informare pentru a va oferi toate detaliile campaniei art affair si va asteptam sa faceti parte din grupul sustinatorilor proiectului.
 
  Targul va actiona ca o   platforma de prezentare a proiectului bibliotecii, facand astfel initiativa vizibila pentru un public mai larg.
  Important! Taxa de participare impreuna cu suma integrala scoasa din vanzarea biletelor de intrare se vor aduna pentru achizitionarea fondului de carte si reviste necesare acestei biblioteci.

Initiativa si scop:

  •    .crearea unei biblioteci cu acces public cu o baza consistenta si actuala in directia artei contemporane. Revistele si publicatiile internationale de arta vor fi puse la dispozitie in fiecare luna fiind astfel mereu in actualitate.
  •    este important sa construim aceasta platforma impreuna pentru a putea sa avem resurse culturale de actualitate de care sa ne bucuram cu totii. proiectul lanseaza o idee constructiva, practica si necesara unei vieti culturale si urbane “normale”.
  •    biblioteca va avea avantajul pozitionarii privilegiate pe harta Bucurestiului, functionand chiar in incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la indemana unui public mai mare prin accesibilitatea ei.
 
  Sustinatorii art affair:
  pubbing.ro, afterhours, stiridebine, yazee, RFB, studentie.ro, hipmag, alternativ.ro, StiriEvenimente.ro, bucuresti.tonight.eu
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: