Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

“Flori de Primavara"

“Flori de Primavara"

Categorie: Muzica

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

8 Aprilie 2015 - 9 Aprilie 2015, 19:00

http://teatrul-elisabeta.ro

“Flori de Primavara"
- in cadrul stagiunii "Fine Music", parteneriat cu Fundatia George Enescu-   Miercuri, 8 aprilie Ora 19:00
Teatrul Elisabeta   Iubitori ai muzicii romanesti, Fundatia George Enescu isi propune in cadrul evenimentelor "Fine Music", sa aduca in inimile ascultatorilor adevarata traire a melosului popular. Artistii lirici vor da viata celor mai indragite si cunoscute cantece populare adaptate pentru vocea de opera. Astfel vom asculta nenumarate capodopere scrise sau adaptate de Tiberiu Brediceanu, G. Grigoriu, E. Caudella, Anton Pann, Vespasian Vasilescu pentru vocile de opera.

Pentru ca acest concert are loc in preajma sarbatorilor pascale, ne-am gandit sa combinam aceste minunate piese cu cateva rugaciuni scrise de Carmen Petra Basacopol si C. Brancusi, Ave Maria de C.Gounod. Vom incanta publicul, de asemenea, cu frumosul si inegalabilul "Bocet" scris de George Enescu in partitura "Oedipe" si adaugat in actiunea operei.   Muzica romaneasca de acest gen face parte indiscutabil din repertoriul clasic universal si este fredonata pe toate continentele.
Cine nu a auzit piesa " Codrule, codrutule" sau "Cine m-aude cantand"?
Cine nu a fredonat macar odata in viata " Arde-mi-te-ai codru des" sau "Lie ciocarlie"?   "Muzica e toata viata mea" se aude in toate salile de spectacol si prinde viata in glasurile tuturor sopranelor iar cantecele haiducesti au rezonanta in vocile masculine si incanta urechile melomanului bucuros ca e roman si intelege semnificatia fiecarui vers si strofa.   Suntem bogati si ne mandrim cu aceasta muzica minunata izvorata din viata poporului roman.   Ne dorim ca in aceasta saptamana a Pastelui, sa traim impreuna clipe cu reale emotii alaturi de interpreti de renume ai scenei lirice romanesti: Daniela Vladescu, Nicole Mancas, Ana Cebotari, Liviu Indricau, Razvan Georgescu si Stefan Ignat.   Pret bilet: 30 lei/ 40 lei
Durata spectacol: 1h 20’ (fara pauza)
Rezervari si informatii: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro si www.teatrul-elisabeta.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa accesati www.teatrul-elisabeta.ro   Va asteptam cu drag!
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: