Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Fragma @ Turabo Society Club

Fragma @ Turabo Society Club

Categorie: Muzica

Bucuresti, Turabo Society Club

1 August 2008, 23:00

http://www.turabo.ro

Vineri 1 August veti fi cuceriti de un super show, pe scena Turabo Society Club invitat special: Fragma
  Fragma este un proiect dance, trupa germana a luat nastere in 1998, formata de catre fratii Dirk si Marco Duderstadt. In prezent Fragma are 4 membri.
  Primul lor single
"Toca Me", realizat impreuna cu producatorul de succes Ramon Zenker a ajuns in toate topurile din intreaga lume(UK#11 hit). A urmat in 2000 o colaborare intre Fragma si Coco, luandu-se linia melodica de la Toca's Miracle si textul de la
"I need a miracle" (1997) - Coco, sub atentia Pete Tong si JUdge JUles a iesit un adevarat hit direct pe locul 1 in UK charts, cat si in topurile din Australia si Irlanda.
  In februarie 2001 se lanseaza primul album Fragma - "Toca", ce continea si cele 2 hituri: "Everytime You Need Me" (UK#3hit) vocal: Maria Rubia si "You are alive" (UK#4hit) cu aportul vocal al lui Damae.
  In 2002 Dirk si Marco infiinteaza propiul lor studio Evergreen-Terrace. Apare al doilea album Embrace, pe care gasim piesele "Say that you're here" (Uk#25hit), "Embrace Me", "Man in the moon" si "Time and time again".
  In oct 2005 se lanseaza albumul "Toca's miracle", urmat in 2006 de albumul "Toca me". Ultimul release "Smile", aparut de curand pe piata la care au lucrat cu Anita Kelsey, iar la remix-uri cu Alex M.O.R.P.H si Duende, se anunta a fi din nou un adevarat succes.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: