Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Hed Kandi la Turabo Society Club

Hed Kandi la Turabo Society Club

Categorie: Muzica

Bucuresti, Turabo Society Club

14 Iunie 2008, 23:00

Turabo Society Club are placerea de a va incanta simturile cu stilul celui mai tanar DJdin circuitul Hed Kandi : Charlie Edwards.

Influentat de nume precum Morillo, Sanchez, MYNC Project, Tim Deluxe si X press 2, Charlie Edwards este considerat cel mai popular si inventiv DJ din circuitul Kandi.

S-a alaturat lui Hed Kandi in vara lui 2005 cand a realizat cu succes 2 rezidentiate in Ibiza. A cantat in cele mai recunoscute locuri de pe glob: Divno Ibiza, Pacha London, Gatecrasher Sheffield ... Charlie este cu siguranta un talent ce benficiaza de o ascensiune uimitoare pe scena clubbing.Hed Kandi, infiintata in 1999, evolueaza de la stagiul de inceput (brand de compilatie) la fenomenul global ce il reprezinta astazi (casa de inregistrari,show radio, si multe altele). Cu o carte de vizita de peste 60 de albume, un numar bogat de artisti protejati si 3 piese in Top Ten UK, piese in Top 40 hits, Hed Kandi si-a castigat respectul ca brand international.

Muzical, la Hed Kendi este vorba despre stil, sunetul lor devenind in sine un stil. Muzica de club oferita poate fi descrisa astfel: "vocal house, soulful house, US garage si glittering disco". Melodiile se regasesc pe albumele: "Disco Kandi", "Disco Heaven",

"Twisted Disco", "No Cool", "Beach House", "Back to Love", "Serve Chilled", "Winter Chill".http://beta.hedkandi.com/

http://www.myspace.com/charlieedwards
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: