Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Improvizatorii - devii dependent!

Improvizatorii - devii dependent!

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Spice Club

31 Martie 2013, 19:00

http://spiceclub.ro/?p=1618

ATENTIE: în acest comunicat vorbim despre un ”produs” care creează dependență! Se numește IMPROVIZATORII și poate fi găsit în fiecare duminică seară în Spice Club din București!
Te așteptăm duminică, 31 martie 2013, pe Calea Victoriei la numărul 21-23 să asiști la un spectacol de improvizație cu mult-mult haz și scenarii originale. Într-atât de originale, că niciodată nu sunt la fel! Totul ia naștere pe scenă ATUNCI, ACOLO! Pentru o seară chiar TU poți fi scenarist sau regizor! Te provocăm să le dai cele mai dificile idei Olimpiei, lui Gabi, Cosmin, Vlad, Constantin, Doru și Gabriel. Ei le vor transforma în ingredientele necesare unei porții zdravene de râs. GARANTAT!
Spectacolul începe la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 15 RON. Dacă plănuiești să vii în gașcă, te sfătuim să faci o rezervare la numerele de telefon 0766.260.390 sau 021.312.01.36.   Şi mai multă ATENŢIE: Improvizatorii au lansat pentru tine o provocare pe care nu o poţi refuza – colecţionează-I pe toţi şi primeşti 4 intrări libere! Cere cartonaşul descântat cu umor (şi mai multe detalii despre mecanismul fabuloasei provocări) la intrarea la spectacol. Succes!
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: