Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Incurcatura la nivel inalt, premiera,Teatrul Elisabeta

Incurcatura la nivel inalt, premiera,Teatrul Elisabeta

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

22 Octombrie 2014 - 23 Octombrie 2014, 20:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/

“Încurcătură la nivel înalt”, prima producție a Teatrului Elisabeta   Teatrul Elisabeta vă invită miercuri, 22 octombrie, orele 20:00, la premiera comediei bulevardiere, “Încurcătură la nivel înalt”, de Ray Cooney. Spectacolul în regia lui Șerban Puiu reunește nume sonore ale teatrului românesc: Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimiș, Gabi Costin și … o fereastră buclucasă.   Prima producție a Teatrului Elisabeta, “Încurcătură la nivel înalt” este o adaptare dupa piesa “Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney , pentru care a fost premiat în nenumărate rânduri, printre care și Laurence Olivier, premiu ce recunoaște excelența în teatrul profesionist britanic. Cooney este considerat unul dintre cei mai importanți autori britanici de comedie, decorat în 2005 cu titlul de Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic.
Acțiunea spectacolului se petrece într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar fi trebuit să asiste la o ședință parlamentară importantă. Situația acestora devine una destul de încurcată pentru că în camera de hotel se descoperă cadavrul unui bărbat. Fiindcă raportarea acestui incident ar scoate la lumină relația de adulter a celor doi, se hotărăsc să ascundă cadavrul găsit lângă fereastră. Planurile acestora sunt date peste cap de către intervenția directorului suspicios a hotelului, a chelnerului care ar face orice pentru un bacșiș sănătos, a soților furioși,dar nu în ultimul rând de secretarul neîndemânatic, de trezirea cadavrului sau de fereastra ce produce dureri de cap la propriu.
Decorul creat de Iuliana Gherghescu care recrează interiorul Westminster Hotel de pe malul Tamisei se încadrează perfect cu izul “belle epoque” a Teatrului Elisabeta, cel mai spațios teatru independent din țară, clădire ce a găzduit în trecut atât Micul Senat al României cât și fostul Club Austro Ungar.
Distribuția în ordinea indicată de autor este Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Adrian Gheorghe, Anca Dinicu, Vasile Calofir, Iulian Burciu, Lucian Ghimiș, Gabi Costin, Georgeta Ciocârlan, Teodora Păcurar, Valeria Stoian.
Regia este semnata de Șerban Puiu, scenografia de Iuliana Gherghescu iar traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor.
Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.bilet.ro, www.eventim.ro și pe www.teatrul-elisabeta.ro. Prețul unui bilet este de 50 lei/ 60 lei/ 70 lei (în funcție de locul ales în sală). Spectacolul are o durată de 1h și 40 min.
Parteneri: Ever Art, Deco Vintage, Ataș Lighting, Medical Farm
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: