Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Kristal Glam Club ReOpening Party

Kristal Glam Club ReOpening Party

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Kristal Glam Club

20 Septembrie 2008, 23:00

http://www.clubkristal.ro

Kristal Glam Club ReOpening Party!

Special Guest: Sasha!

Sambata 20 Septembrie 2008Sambata 20 Septembrie 2008 cel mai bun club din Romania si din Europa de Sud Est (conform nights.ro Awards 2008 si See Me Awards 2008), Kristal Glam Club isi redeschide portile cu o petrecere de zile mari!

Invitatul exceptional al acestei petreceri este Sasha, unul dintre putinii dj-i mondiali, care a supravietuit top-ului 100 din DJ MAG de la inceputurile acestuia si pana in zilele noastre.

Dupa ce in 2000 a atins punctul culminant ajungand pe locul 1, “The son of God”, cum i se mai spune lui SASHA, s-a incapatanat sa ramana pe locurile fruntase ale acestui top, fiind cu siguranta un veteran extrem de iubit al topului!

In afara de acest mare eveniment care deschide atat de frumos un nou sezon de petreceri, promoterii clubului declara ca toate weekend-urile vor fi explozive la Kristal Glam Club.

Se anunta nume mari din industria muzicala electronica, cum ar fi déjà cunoscutii si obisnuitii clubului, James Zabiela, Steve Lawler, Seb Fontaine si dj-i nebunii de la OneFM, 2 Crazy Bastards, dar si nume noi, dj-i care viziteaza pentru prima oara Kristal Glam Club, dj-i pe care publicul din Romania ii iubeste si doreste sa-I vada / revada de mult timp.

Redeschiderea sezonului acesta aduce nu numai nume importante, dar si un design nou (asa cum Kristal Glam Club v-a obisnuit in fiecare an), show-uri inedite si surprize.

Sambata, 20 septembrie 2008, Kristal Glam Club ReOpening Party cu: SASHA!Info & rezervari: 0721.99.39.88

Biletele in avans costa 50 ron si se gasesc pe www.comandabilete.ro si la Club Kristal (Bucuresti, J.S.Bach nr. 2, sect. 2)
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: