Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

"La un ceai" cu Victor Socaciu si Dinu Olarasu la Hard Rock Cafe

"La un ceai" cu Victor Socaciu si Dinu Olarasu la Hard Rock Cafe

Categorie: Muzica

Bucuresti, Hard Rock Cafe

28 Mai 2009, 20:30

http://www.hardrockcafe.com/bucharest


La un ceai”, a doua editie a seriei de concerte „Seara cu folk”, va avea ca invitati pentru prima data pe scena Hard Rock Cafe doua dintre personalitatile cele mai influente ale muzicii folk romanesti –
Victor Socaciu si Dinu Olarasu. Concertul va avea loc joi, 28 mai, de la ora 20:30.
 
  Iubitorii de folk au ocazia de a-i vedea joi pe scena
Hard Rock Cafe, pe doi dintre artistii care au contribuit decisiv la afirmarea muzicii folk romanesti. Producator din 1991 al Festivalului National „Om bun”, realizator de emisiuni si deputat, Victor Socaciu va interpreta alaturi de Biroul Executiv, timp de mai bine de o ora, unele dintre compozitiile care l-au facut cunoscut de-a lungul generatiilor: „La un ceai”, „Mama lor”, „Iubire fara acte”, „Oameni de zapada”, „Opinia mea”, „Cantec pentru Charlie Chaplin” si altele.
 
  Spectacolul lui Victor Socaciu va fi precedat de un recital „ca o ploaie nebuna” a lui Dinu Olarasu, unul dintre cei mai cunoscuti textieri ai muzicii romanesti. Poet, interpret si compozitor de mai bine de 20 de ani, Olarasu a fost supranumit „spiridusul folk-ului” si s-a remarcat prin inconfundabilele versuri si armonii muzicale, unele dintre acestea fiind aduse pe scena de artisti precum Alexandru Andries sau Pasarea Colibri.
 
  „Seara cu folk” va debuta cu trupa „Zbor”, prima dintre formatiile inscrise in concursul adresat debutantilor, ce va avea ca premiu inregistrarea catorva piese la un studio de inregistrari profesional. Membrii trupei vor interpreta doua compozitii proprii si o piesa din repertoriul lui Vali Sterian, conditie impusa tuturor participantilor. La acest eveniment, violonistul trupei „Zbor” va canta cu o vioara din secolul al XV-lea.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: