Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Miss Liga 1 @ Twice

Miss Liga 1 @ Twice

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Twice

29 Ianuarie 2010

http://www.twice.ro

Vino vineri, 29 Ianuarie 2010, sa le vezi pe Larisa Dragulescu si fetele din trupele Rallsa si Brown Sugar defilând pe podium in tricourile mai multor cluburi din Liga 1.

Fotbal cu cântec! Fetele de la Rallsa, Brown Sugar si Larisa Dragulescu dau o nota muzicala Ligii 1. Cum in mai putin de o luna se va da startul returului, Twice Club va gazdui vineri noapte o super petrecere dedicata fotbalului.Componentele trupelor Rallsa si Brown Sugar, alaturi de Larisa Dragulescu, vor canta si vor defila pe podium in tricourile mai multor cluburi din Liga 1. Ideea unei altfel de prezentari de moda, intitulata ”Miss Liga 1 in Twice”, cu solista Larisa Dragulescu si componentele trupelor muzicale Rallsa si Brown Sugar, imbracate in echipamentele cluburilor din primul esalon, a fost privita cu optimism de catre Ana Maria Prodan, singura femeie prezenta la cel mai inalt nivel in fotbalul romanesc. ”Macar isi mai clatesc ochii suporterii cu ceva frumos, pentru ca fotbalul nostru parca a impietrit pe criza asta financiara. Sunt convinsa ca acest eveniment o sa fie mai mult decât interesant, mai ales pentru microbisti”, a explicat Ana Maria Prodan pe site-ul sau www.anamariaprodan.ro.

Raluca Petrica, iubita lui Gabi Balint este managerul fetelor de la Rallsa. Asadar, Cristina Staniloiu, Roxana Odenie, Elena Niciu (componentele trupei Rallsa) si fetele de la Brown Sugar: Alexandra Stan, Raluca Stoica si Diana Bulfei, alaturi de fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, Larisa, vor defila vineri in Twice.Au imprumutat tricourile lui Cioby si Robert Nita! Ele vor fi imbracate in pantaloni scurti, cizme Kaloni Shoes si tricourile unor fotbalisti titrati, precum Gabi Balint, Liviu Ciobotariu, Robert Nita sau Nana Falemi, care si-au anuntat participarea la eveniment. Dupa ce vor incinge atmosfera in tinute provocatoare, Rallsa, Brown Sugar si Larisa Dragulescu alaturi de Fabio, vor cânta ultimele lor melodii. De asemenea, pe scena din Twice vor mai urca fetele de la Senzual, Kristine, Silvia Pop si trupa hip-hop Explicit.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: