Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Nebuniile dragostei

Nebuniile dragostei

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

3 Iulie 2014 - 3 Iulie 2014, 20:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/newspost/nebuniile-dragostei-un-spectacol-teatral-de-succes

„Nebuniile dragostei“, un spectacol teatral de succes
de Geroge Smarandache
regia Dan Tudor   Joi, 3 iulie
Ora 20:00   După succesele remarcabile realizate cu primele două proiecte teatrale, „Măgura“ și „Colivia cu iluzii“, Asociația Culturală Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România în parteneriat și cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina și al Consiliului Local Slatina, a pregătit pentru publicul iubitor de teatru premiera unui al treilea proiect teatral: „Nebuniile dragostei“, de George Smarandache, în regia lui Dan Tudor, regizor al Teatrului Național București, realizator a peste 60 de spectacole pe scenele din țară și străinătate. Spectacolul are o distribuție de excepție, realizată cu mari actori ai teatrului românesc: Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Gabriel Fătu, Flavia Cazacu și Valeru Ciurea.
Spectacolul va rămâne, cu siguranță, în memoria celor care vor avea privilegiul să îl urmărească și să îl trăiască alături de actori.
Un text cu savoare oltenească de vorbe și fapte, care lasă actorilor posibilitatea de a se juca în interiorul personajelor și căruia regizorul Dan Tudor i-a dat o altă dimensiune implicând un taraf și câțiva dansatori ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului“ care s-au integrat exemplar în spectacol.
Regizorul mărturisște în caietul de sală al spectacolului: „Întâlnirile de suflet sunt esențiale în teatru. Fără încredere în calitatea textului propus, în instituția producătoare și în partenerii de lucru nu se poate trece de la vis la realizare. Când toate aceste ingrediente există, înseamnă că poate începe miracolul teatral.“   Pret bilet: 49 lei/ 59 lei (in functie de locul ales in sala de spectacol)
Rez&Info: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe bilet.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: