Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Pavilion: 10 ani de rezistenta culturala @ Control

Pavilion: 10 ani de rezistenta culturala @ Control

Categorie: Muzica

Bucuresti, Control Club

18 Februarie 2010, 22:30


PAVILION 10 Years Of Resistance - celebram rezistenta in cultura.
Glam Rock/Glitter Punk Party


18 februarie, 22:30


Muzica de the New York Dolls, Sex Pistols, Placebo, Sex Slaves, Diamond Dogs, Hanoi Rocks, Velvet Underground, T. Rex, Iggy Pop, David Bowie and many more.


Mixed by DJ Sasha.
@ Control (Str. Academiei nr.19 - Pasajul Victoriei)


Intrare libera dupa 22:30.


Petrecerea celebreaza 10 ani de existenta a organizatiei care produce Pavilion, Bucharest Biennale si Pavilion Unicredit. 10 ani de munca grea, timpuri si mai grele, sute de evenimente, expozitii, conferinte, dezbateri, zeci de publicatii.
A fost si placut, ne place munca noastra. Astazi sintem mindri sa fim recunoscuti ca una dintre cele mai importante organizatii de arta contemporana din Europa, iar Bucharest Biennale sa fie mentionata anul acesta ca "meeting point" al lumii artei in Europa Centrala si de Est.


Pentru toate realizarile noastre aveam nevoie de o celebrare, o petrecere in stilul nostru. Nu sintem organizatori de petreceri si de aceea credem ca va fi o super petrecere. Pina la urma cite petreceri organizate de teoreticieni si curatori ati vazut? Si pe citi i-ati vazut imbracati glam?


Pe parcursul noptii vom proiecta secvente din filme cult pentru zona glam: "Party Monster", "Hedwig and The Angry Inch" si"Velvet Goldmine".
Aceasta este noaptea noastra si a voastra. O dedicam echipei Pavilion si publicului nostru. Imbracati-va glam, machiati-va glam, purtati-va glam! Cei mai draguti/ si bine imbracati vor primi un cadou si ceva bauturi din partea noastra.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou