Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Rockolinde

Rockolinde

Categorie: Muzica

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

23 Decembrie 2014 - 24 Decembrie 2014, 19:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/newspost/rockolinde

Rockolinde
Marți, 23 decembrie
Ora 19:00   Adrian Naidin va concerta la Teatrul Elisabeta. Spectacolul va prezenta colinde, melodii de dragoste, melodii manifest, totul intr-o atmosferă caldă, specifică Micului Paris.
Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică "Sigismund Toduță", la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaș și decisiv în formarea lui ca violoncelist și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră. S-a perfecționat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.
A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.
Adrian Naidin a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de muzică , dintre care două premii III la "Olimpiada Națională de Muzică" (1987 si 1990), premiul II la "Concursul Național de Interpretare Muzicală' și Premiul II pentru Muzica de Cameră la "Concursul Internațional de la Reichenau", Austria (1997).
Durata: 1 h si 30 min   Preț bilet: 39/49 lei   Rezervări si informații: 0727.703.703   Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, vă invităm sa accesați www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: