Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Setherial si Impiety concerteaza la Bucuresti

Setherial si Impiety concerteaza la Bucuresti

Categorie: Muzica

Bucuresti, Suburbia

22 Aprilie 2010, 19:00

Joi, 22 aprilie 2010, ora 19:00, Stay Metal Forever alaturi de Metal Maniac aduc pentru prima data in Romania doua dintre cele mai importante trupe de black metal din undergroundul european in clubul Suburbia din Bucuresti. Astfel, headlinerii serii vor fi Setherial (Suedia) si Impiety (Singapore). Concertul face parte din turneul "European Terror Reign 2010" pe care trupele il intreprind luna aceasta. In deschiderea concertului vor canta I Divine (Ungaria) si Akral Necrosis (Romania).   Pretul unui bilet este de 25 lei si vor putea fi cumparate la intrare in ziua concertului   Setherial (Black Metal Cult – Suedia) – una din cele mai importante trupe din undergroundul black metal european s-au format in anul 1993 in Suedia. In 2003 acestia semneaza un contract cu casa discuri Regain Records, iar in anul urmatorul au lansat albumul "Endtime Divine". Anul acesta trupa va lansa un nou album intitlulat “Ekpyrosis”, album ce va fi promovat in turneul european pe care trupa il intreprinde in luna aprilie.

Lineup:
Infaustus: Vocals
Kraath: Guitars
Mysteriis: Bass
Guh.Lu: Guitars
Atum: Drums

Impiety – (Black War Metal – Singapore) – s-au format in anul 1990 in Singapore, fiind influentati de trupe ca Sodom, Bathory, Sarcofago, Morbid Angel etc, lansand in anul 1992 un promo numit "Ceremonial Necrochrist Redesecration" care a fost foarte bine primit in toata lumea.
Cu o discografie destul de impresionanta Impiety reprezinta in acest moment un nume important pe scena black metal mondiala.   Line-up:
Shyaithan (vocals,guitar)
Mike Priest ( guitar)
Demonomancer (bass)
Tremor (drums)
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: