Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Snails @ Laptaria Enache

Snails @ Laptaria Enache

Categorie: Muzica

Bucuresti, Laptaria Enache

17 Octombrie 2008, 20:00


 Snails lanseaza albumul "Nu-mi pasa" la Bucuresti. Concertul de lansare se va tine in Laptaria Enache, pe 17 octombrie 2008, la ora 20.00
"Am incercat sa transmitem cit mai exact energia pe care o are Snails in concerte. Instrumentele au fost inregistrate, in majoritatea pieselor concomitent, evitind pe cit posibil suprapunerile ulterioare. Astfel, piesele sunt mai energice si mai sincere", afirma solistul formatiei, Lilian Severin.
Albumul a fost inregistrat la Chisinau (AL studio, regizor fiind Andrei Lifenco) si mixat in studiourile Oilville Studio din Londra (regizor - Tom Aitkenhead) - acolo de unde si-au luat inceputurile cele mai multe formatii brit-pop de pe batrinul continent. Volumul contine 10 piese noi, iar lucrul asupra lor a durat mai bine de un an.
"Am incercat sa ironizam in "Nu-mi pasa!" un sir de "probleme inventate" de catre muritori. Nu ridiculizam adevarate greutati ale vietii, ci vrem doar sa atentionam asupra cazurilor cind oamenii isi nascocesc depresii pentru probleme inexistente. Raspunsul cel mai simplu, care ne vine noua, in astfel de cazuri, este simplu - Nu-mi pasa!", spun baietii de la Snails .
Asa au inceput inregistrarile noului album: "Nu ne pasa, vom ajunge la Londra, chiar daca ne va fi greu s-o facem" - au zis ei si au pronit la drum.

 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou