Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Special Guest Night - Play & Win @ Bellagio

Special Guest Night - Play & Win @ Bellagio

Categorie: Muzica

Bucuresti, Bellagio

24 Aprilie 2009

PLAY&WIN

Motto-ul trupei spune totul despre ei... “we like to play with music...and we always win”

Sunt trei tineri ,care au adus un suflu nou in muzica din Romania - la 17 ani au parasit orasul lor natal Alba Iulia, l-au cunoscut pe Viorel Sipos(3SE) si au hotarat sa se mute in Constanta sa lucreze la studioul WIN PRODUCTION. Lovitura au dat-o cu albumul S.O.S al baietiilor de la Akcent, cu bine cunoscutul hit international Kylie, avand ca urmare o gramada de productii muzicale pentru aproape toate trupele cunoscute de pe piata muzicala romaneasca. A urmat randul celor de la Activ sa vina la baieti pentru colaborare din care s-au nascut hiturile “SUPERSTAR” si “LUCRURI SIMPLE” plus inca doua piese “DOR” si “HEAVEN”. Apoi “ALATURI DE INGERI” a celor de la 3SE, “OARE UNDE ESTI” semnata SISTEM, ANDRA - WE GO CRAZY.

Mai nou sunt producatorii unei noi trupe numita CRAZY WIN, aceasta abordand un stil pop-rock si avand in componenta doua fete SORE si LIGIA si doi baieti BOGDAN si NONY.Un alt produs 100% este INNA.Ei spera ca pe viitor sa aiba cat mai multe concerte impreuna,  pentru ca sunt “copii lor” muzicali.

A venit momentul sa creeze trupa PLAY & WIN pentru scena “asta ca sa putem lua contact direct cu publicul“ si asta vor face vineri, 24 aprilie,  pe scena din Bellagio – vor lua contact cu voi, vor canta pentru, si cu voi. Veniti sa ii aplaudati pe baietii de la PLAY&WIN, pentru ca merita,  veniti sa castigati alaturi de ei, pentru ca meritati!!!

Rezervari & Informatii: 0722 323 324

office@bellagioclub.ro


 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: