Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Staff Party cu Trupa Deko @ Bellagio

Staff Party cu Trupa Deko @ Bellagio

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Bellagio

22 Martie 2009, 21:30

Bellagio organizeaza un nou fel de petreceri - STAFF PARTY cu invitati speciali - trupe de stand-up comedy.

Duminica aceasta, 22 martie, invitatii nostri vor fi TRUPA DEKO, cea mai cunoscuta si talentata trupa de stand-up comedy din Bucuresti.

Fenomenul stand-up comedy este inca destul de putin cunoscut si apreciat in Romania, dar totusi incepe sa-si faca loc pe piata spectacolelor, putin cate putin iesind din umbra scenelor improvizate din micile cafenele din centrul vechi al targului.

Trupa Deko a luat nastere in iarna lui 2003 cunoscund de-a lungul timpului mai multi comici, mai mult sau mai putin comici...insa in final au ramas cei trei, costel, vio si teo care aveau sa seteze noi standarde de siguranta in comedia autohtona cat si in cea de pe la noi a fost insa destinul care i-a unit in aceasta formula...

La staff party sunt invitati toti cei dornici de petrecere, dar mai cu seama personalul de deservire de la cluburi, cafenele, restaurante, cazinouri etc, persoane care stiu sa faca atmosfera si sa se distreze apreciind fiecare clipa libera. Pentru ca sa iasa petrecerea si mai bine - numai duminica avem preturi speciale - BAUTURA LA PRETURI DE ACHIZITIE!!!

Duminica, 22 martie, incepand cu ora 21:30, te asteptam in Bellagio pentru o petrecere cu totul speciala!______________________________________________Rezervari&Info: 0722 323 324

office@bellagioclub.ro


 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: