Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Steaua fara nume

Steaua fara nume

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

15 Ianuarie 2015 - 16 Ianuarie 2015, 19:00

http://teatrul-elisabeta.ro

,,Steaua fără nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduță, Gabriel Huian, Ionuț Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa și Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospețime și inteligență.
Marin Miroiu, un profesor de matematici și cosmografie dintr-un orășel de provincie, descoperă o stea. Acesta cumpără de la București o carte foarte veche și destul de scumpă, un atlas ceresc care îi poate certifica faptul că el este cel care a descoperit steaua și nimeni altul înaintea sa.
În după-amiaza cu pricina, profesorul vine la gară să ridice mult așteptata carte! Tot in aceeași seara coboară în gara mică și afumată – fără voia ei – o necunoscută fără bilet. Profesorul se oferă să o ajute, propunându-i să înnopteze în casa lui până a doua zi – zi de leafă! - când i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpăra un bilet de tren spre București. Necunoscuta acceptă și totul capătă dimensiunea poveștilor hollywoodiene: cei doi se îndragostesc și petrec o noapte împreună.
A doua zi, un barbat elegant bate la ușa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei... Cerută de nevastă de către Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagoniștilor noștri. Vă așteptăm sa descoperiți alături de noi deznodamântul acestei povești!
Durată spectacol: 2h 50 min (cu o pauză)
Preț bilet: 25 lei / 35 lei (în funcție de locul ales în sala de spectacol)
Rezervări și informații: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrul-elisabeta.ro și pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, vă invităm sș accesați www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: