Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Steaua fara nume

Steaua fara nume

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

17 Martie 2016 - 17 Martie 2016, 19:00

http://www.teatrulelisabeta.ro/steaua-fara-nume-joi-17-martie-ora-1900/

Scrisa de Mihail Sebastian in perioada interbelica, Steaua fara Nume este o comedie romantica plina de emotie, sensibilitate si lirism.
,,Steaua fara nume” este o comedie romantica savuroasa, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Alexandru Nagy, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar o recreeaza la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospetime si inteligenta.   In 1966 piesa a devenit subietul unei coproductii franco-romane, foarte bine primita de publicul cinefil, in care rolurile principale sunt interpretate de Marina Vlady si Claude Rich.   Marin Miroiu, un profesor de matematici si cosmografie dintr-un orasel de provincie, descopera o stea. Acesta cumpara de la Bucuresti o carte foarte veche si destul de scumpa, un atlas ceresc care ii poate certifica ca el este cel care a descoperit steaua si nimeni altul inaintea sa.   In dupa-amiaza cu pricina, profesorul vine la gara sa ridice mult asteptata carte! Tot in aceeasi seara coboara in gara mica si afumata – fara voia ei – o necunoscuta fara bilet. Profesorul se ofera sa o ajute, propunandu-i sa innopteze in casa lui pana a doua zi – zi de leafa! – cand i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpara un bilet de tren spre Bucuresti. Necunoscuta accepta si totul capata dimensiunea povestilor hollywoodiene: cei doi se indragostesc si petrec o noapte impreuna.   A doua zi, un barbat elegant bate la usa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei… Ceruta de nevasta de catre Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagonistilor nostri.   Va asteptam sa descoperiti alaturi de noi deznodamantul acestei povesti!
Autor: Mihail Sebastian
Regie si ilustatie muzicala: Dana Rotaru
Asistenta regie: Razvan Raduta
Decoruri: Valentina Voineag si Nicolae Udrea
Costume: Rodica Gaurean, Cristina Paltinean si Liana Obancea
Light Design: Ionut Deliu
Proiectie: Tudor Morar
Lumini: Alexandru Nagy si Ionut Deliu
Sunet: Gabriel Huian si Tudor Morar
Distributie: Theo Costache, Michaela Prosan, Alexandru Nagy, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Horea Suciu, Danni Ionescu, Ioana Calin si Tudor Morar   Pret Bilete: 25, 35 Lei
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: