Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Steaua fara nume de Mihail Sebastian

Steaua fara nume de Mihail Sebastian

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

9 Octombrie 2014 - 10 Octombrie 2014, 19:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/

Steaua fără nume
De Mihail Sebastian   Joi, 9 octombrie
Marți, 21 octombrie
Ora 19:00   ,,Steaua fără nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Drăgan, Elena Voineag, Răzvan Răduță, Gabriel Huian, Ionuț Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa și Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospețime și inteligență.
Marin Miroiu, un profesor de matematici și cosmografie dintr-un orășel de provincie, descoperă o stea. Acesta cumpără de la București o carte foarte veche și destul de scumpă, un atlas ceresc care îi poate certifica că el este cel care a descoperit steaua și nimeni altul înaintea sa.
În după-amiaza cu pricina, profesorul vine la gară să ridice mult așteptata carte! Tot în aceeași seară coboară în gara mică și afumată – fără voia ei – o necunoscută fără bilet. Profesorul se oferă să o ajute, propunându-i să înnopteze în casa lui până a doua zi – zi de leafă! - când i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpăra un bilet de tren spre București. Necunoscuta acceptă și totul capătă dimensiunea poveștilor hollywoodiene: cei doi se îndrăgostesc și petrec o noapte împreună.
A doua zi, un bărbat elegant bate la ușa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei...
Cerută de nevastă de către Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagoniștilor noștri. Vă așteptăm să descoperiți alături de noi deznodământul acestei povești!
Dana Rotaru   Preț bilet: 25 lei/ 35 lei (în funcție de locul ales în sala de spectacol)
Rez & Info: 0727.703.703   Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe www.bilet.ro   Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa dati click www.teatrul-elisabeta.ro!
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: