Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Tara McDonald @ Turabo Society Club

Tara McDonald @ Turabo Society Club

Categorie: Muzica

Bucuresti, Turabo Society Club

19 Iulie 2008, 23:00

http://www.turabo.ro

Te asteptam in Turabo Society Club la un super party alaturti de
Tara McDonald.
  Poate ca numele nu-ti pare cunoscut, dar in mod cert vei recunoaste timbrul ei vocal. Tara Mcdonald este talentul din spatele hit-urilor ce au intrat direct ca #1 in toate cluburile "Feel the vibe till the morning comes" a lui Axwell (UK#16hit) din 2005 si "MY MY MY" a lui Armand Van Helden (UK#12hit) din 2006.
  Tara Mcdonald a colaborat cu nume sonore in varii proiecte din diverse genuri incepand cu Gary Brooker, Eric Clapton si Bryan Ferry pana la Jocelyn Brown, Jungle Brothers si the Bench Connection.
  A compus alaturi de Eddie Thoenick, David Guetta - "You're not alone" in 2007, Michael Gray, Sergio Flores, Warren Clarke, Ashley Beedle, Mark Knight, Mark Wilkenson, Todd Terry-"Get Dowmn" in 2007, Kenny Dope, Stonebridge and Dada.In afara de talentul vocal, Tara compune si cantece. A compus pentru Out of Office,Mark Knight, Eddie Thoenick,Stonebridge, D-side-"Stronger Together". Piesa ce a ajuns direct pe locul 5 in topuri din Irlanda si care a dat titlul albumului sau, care i-a adus platina.
  In 2008 Tara lanseaza un nou single alaturi de David Guetta "Delirious" - hit ce a luat cu asalt topurile din Europa.Pe lanaga aparitiile la MTV in cadrul "Ibiza Dance Festival" alaturi de Faithless si Basement Jaxx, Tara isi dedica o mare parte din timp turneelor caritabile, iar in prezent lucreaza la primul ei album solo.
  ---
  Grupul Turabo detine Turabo Cafe cel mai mare lant de cafenele din Romania, cu 30 de locatii; Turabo Grand Ballroom si Turabo Royal Ballroom, doua centre de evenimente exclusiviste.
  ---
  Parteneri:
  Powered by afterPARTY.ro
  Radio21, U TV, Sapte Seri, Neogen, Roton, Freestyle ,7 Plus, Diseara.ro , Port.ro, Muzicabuna.ro , Afterhours.ro
  Turabo Society Club – Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30, contact: club@turabo.ro, 0755.111.777 | www.turabo.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: