Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

The Battle Of Rocksin @ Suburbia

The Battle Of Rocksin @ Suburbia

Categorie: Muzica

Bucuresti, Suburbia

16 Martie 2010


Joi, 18 martie, incepand cu orele 20:00, in clubul Suburbia va avea loc cea de-a treia etapa a concursului "The Battle Of Rocksin", in care vor concura formatiile Nevergoinghome, Fortress Of Faith si Beyond Life.
Concursul organizat de Rocksin este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele,stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime. Vino cu trupa si participa la concurs, adu-ti cat de multi prieteni poti ca sa te sustina! Intrarea este libera!
Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com. Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise, la 1Music Channel. Premiul consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti! "Party with Rocksin" dupa fiecare concert!
Castigatoarele primelor doua etape sunt Toy Machines (Suceava) si Astero (Bucuresti)."
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: