Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

The Punk Rock Sessions @ Suburbia

The Punk Rock Sessions @ Suburbia

Categorie: Muzica

Bucuresti, Suburbia

12 Martie 2009, 21:00


Vino la prima editie The Punk Rock Sessions In Club Suburbia, strada Selari, nr. 19 pentru a-i revedea pe ZOB [Punk-Rock / Romania], formatie ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vlase, Mosu, Forrest si Lonti revin dupa mai bine de un an si jumatate in Suburbia, de data aceasta cu melodii noi, trupa Zob pregatind in aceasta primavara lansarea noului album intitulat Zulu Oscar Bravo.

 


Invitatii speciali ai primei editii sunt formatia Diverzija [punk, hardcore / Croatia], ce vin pentru prima data In Romania, concertul din Suburbia facând parte dintr-un miniturneu de promovare al noului lor album intitulat Bloodied but unbowed. Materialul a fost produs In decembrie 2008, fiind cel de-al doilea LP al trupei.  Melodiile de pe Bloodied but unbowed sunt directe, franc, incarcate de mesaje sociale si cu un sunet exploziv. Le puteti asculta pentru inceput pe pagina lor de myspace, iar la concert puteti achizitiona si albumul In original, tricouri si alte materiale promotionale de la standul de merchendise aflat in zona garderobei.

 

In deschidere vor incalzi atmosfera new-comerii  Fingering Joanna [Punk-Rock / România], formatie energica si cu un viitor promitator in scena.
 


Intrarea va fi 15 lei, iar concertul va incepe pe la orele 21:00. Dupa concert va urma un afterparty punk-rock si ska cu Tavinata, exact ca pe vremea regretatelor petreceri de vineri seara din Underworld 


 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: