Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Yard Sale Serendipity - editia de martie

Yard Sale Serendipity - editia de martie

Categorie: Targuri si Expozitii

Bucuresti, SERENDIPITY Art, Coffee & Tea

17 Martie 2013 - 17 Martie 2013, 10:00

http://www.gabiurda.ro/recicleaza-ti-garderoba-in-luna-martie/

Vino sa cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur şi simplu, pentru care nu mai au loc – duminica, 17 martie 2013, 10:00-18:30, la Ceainaria Serendipity Tea (langa Gradina Icoanei).
Ne-a placut atat de mult prima editie incat ne grabim sa ne strangem pentru a doua – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai si multa scotoceala in cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Toate gata pentru a fi purtate!   Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste. Faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci.   Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 17 martie 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti în alte 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.
Intr-o lume in care colectiile se schimbă de cel putin 2 ori pe an, in care dulapurile, debaralele si umerasele noastre gem de haine, mici obiecte decorative, bijuterii si reviste pe care nu le-am mai atins de cateva luni, poate ani, insa nu le aruncam la gunoi, hai sa le repunem în circulatie. Sunt doar lucruri care trebuie sa reintre in circuit, sa fie purtate, sa se bucure cineva de ele, sa fie admirate, sa capete un sens.   La intrare participantii cumpara cu doar 7 lei o cana de ceai aromat si primesc cadou participarea la tombola. Marele premiu: o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!
 

Imagini:

  • Yard Sale Serendipity - editia de februarie 2.jpg
  • Yard Sale Serendipity - editia de februarie 1.jpg
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 2 poze. Mai poti incarca 48.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: