Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

ZIC ZAC Un spectacol de Andrea Gavriliu -rezemata de Stefan Lupu-

ZIC ZAC Un spectacol de Andrea Gavriliu -rezemata de Stefan Lupu-

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

12 Noiembrie 2014 - 12 Octombrie 2015, 20:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/

ZIC ZAC
Un spectacol de Andrea Gavriliu
-rezemata de Stefan Lupu-   Miercuri, 12 noiembrie
Ora 20:00   ” ZIC ZAC e un spectacol cu vorbe aspre si miscari suple; e despre noi si sa nu va fie cu mirare daca o sa vreti sa-l faceti si voi acasa. N-o sa va iasa, sa nu va frangeti gatul. Cred ca cel mai intelept ar fi sa luati aminte din povetele spuse si sa nu va mai frangeti inimile.” (Catalina Miciu, „Zic Zac – The Power of Music”, Ginger Group)   El si Ea se gasesc intr-un club in care se supun, fara sa vrea, DJ-ului. Avand ca tema principala influenta muzicii asupra individului, se va urmari evolutia relatiei lor in functie de ce senzatii, stari si reactii le trezeste fondul sonor. Prin urmare, coloana sonora a spectacolului joaca un rol decisiv in traseul celor doi „clienti”. Controlata de catre DJ, acest maestru de ceremonii ce se afla intr-o continua metamorfoza – animalic, bufonic, diavolesc – muzica ii transforma in marionete ce nu-si mai pot controla pornirile. Se opreste muzica? Se simt descoperiti fara ea... Aceasta serata le va scoate la iveala, rand pe rand, toate mastile afisate in societate, placerile vinovate, prejudecatile si fricile pana nu mai ramane decat... El si Ea.
„Zic Zac” este spectacolul generatiei noastre. Vorbeste despre etapele unei relatii: simpatie si antipatie, porniri animalice si dezbateri filosofice, sensibilitate si cruzime, frici personale si nevoia de a ne gasi jumatatea. Toate acestea sunt inglobate intr-o calatorie psihedelica plina de umor si, mai ales, Muzica!
„Zic Zac” este un spectacol care transpira – si la propriu si la figurat – energie exploziva, sexualitate, umor si sensibilitate care ne invata ca daca ai carte, nu se face primavara, ca „Tacerea este unul din argumentele cele mai greu de combatut”, ca „Limba pe romani ii incurca-n gura” si ca ne e frica de frica. Asadar, doamnelor si domnilor, dansati!   Premii si nominalizari:    Premiul special al senatului UNITER pentru teatru-dans 2014 pentru Andrea Gavriliu si Stefan Lupu
 Premiul pentru CEA MAI BUNA COREGRAFIE - Festivalul Atelier, Sfantu Gheorghe 2014
 Premiul pentru CEL MAI BUN SPECTACOL – festCO 2014, sectiunea Teatru Independent
 Premiul pentru CEL MAI BUN SPECTACOL – Festivalul de Teatru Independent (de orice) „Undercloud”, Bucuresti 2013   Participari la festivaluri:    Festivalul „Zuricher Theaterspektakel”, Zurich 2014
 Fest-FDR Timisoara 2014
 Festivalul International de la Sibiu 2014
 Programul „Povesti spuse-n romaneste”, Leicester Square Theater, Londra (Marea Britanie)
 Bursa Internationala de Spectacole din Thun, Elvetia 2014
 Festivalul International „Temps D'Images”, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca
 Festivalul International de Teatru „Eurothalia”, Teatrul German de Stat Timisoara
„Despre singuratate si prietenie, despre indragostire si dragoste, despre erotism, sexualitate si despre amorul carnal, despre cearta si impacare. Se joaca inteligent si amuzant de-a suprarealistii si de-a dramaturgia ionesciana, dislocand proverbe si asociindu-le aiurea, un aiurea foarte bine gandit, cu mare impact la public. Schimba costume. Se folosesc de accesorii ale acestora. Cravata tanarului macho ajunge sa fie atasata de unul dintre pantofii acestuia. Danseaza in final Dancing Queen. Urmeaza nesfarsite ropote de aplauze. Interminabile chemari la rampa. Publicul ovationeaza in picioare. In chip neasteptat, sunt printre primii care se ridica, chiar primul care striga bravo. O fac pentru ca asa simt. O fac pentru ca cei trei o merita pe deplin.” (Mircea Morariu, „Cronica de spectator fericit” - Adevarul.ro)   „Zic Zac este intruchiparea entuziasta a placerii de a dansa, aratata cu naturalete, un chef de joaca si de jocuri, de comic amestecat cu autoironie, de lucruri importante spuse cu umor, relaxarea de a nu te lua in serios, cu seriozitate.” (Oana Stoica, „Zic de dragoste si zac de dor” - Dilema Veche)
„Inventivitatea si placerea de a se juca serios i-a facut pe creatorii acestui spectacol sa reuseasca nu doar un examen de coregrafie inedit, ci un spectacol in toata regula, care merita sa fie vazut nu doar de specialisti, profesori si prieteni. Locul lui poate fi pe orice scena profesionista si garantat nu va dezamagi niciun spectator dornic de o seara implinita la teatru. Nu trebuie sa stii multe despre dans, nu e nevoie sa iubesti teatrul, ci pur si simplu sa vrei sa te bucuri.” (Alina Epingeac, „Zic Zac – bucuria dansului”, Yorick)
  Cu: Andrea Gavriliu
Stefan Lupu
Gabriel Costin   Scenografia: Andreea Sandulescu
Asistent scenografie si sunet: Alexandru Petre
Durata: 65 minute
Pagina oficiala: https://www.facebook.com/ZicZac2013   Pret bilet: 50 lei/ 60 lei
Rezervari si informatii: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa accesati www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: