Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

[27 NOI] SUBCARPATI (lansare album) + BLANOZ la MIDI Cluj-Napoca by US

[27 NOI] SUBCARPATI (lansare album) + BLANOZ la MIDI Cluj-Napoca by US

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

27 Noiembrie 2010 - 28 Noiembrie 2010, 23:00

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=175478475798962

UNUSUAL SUSPECTS si Club MIDI prezinta:
SAMBATA 27 NOIEMBRIE 2010 ora 23:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca   LIVE:MASSIVE
Ultimul eveniment Unusual Suspects in 2010!   Unusual Suspects prezinta un concept de eveniment pentru promovarea artistilor romani de muzica electronica.Fara limitari stilistice, LIVE:MASSIVE isi propune sa stimuleze scena romaneasca de muzica electronica live si sa adune cat mai multi spectatori pentru creerea si intarirea unei comunitati guvernate de atitudinea pozitiva.
Editia de fata ii prezinta pe SUBCARPATIproiectul electronic al momentului in Romania, BLANOZ - proiect live care a reunit incepand cu anul 2002 valori ale scenei underground autohtone, incalzirea fiind facuta de DOWN , rezidentul Unusual Suspects.   SUBCARPATI
www.subcarpati.com
DESCARCA ALBUMUL GRATIS!
BIO
SUBCARPATI , infiintat de MC BEAN (Suie Paparude) este cel mai interesant si proaspat proiect autohton de muzica electronica al momentului. Acesta mixeaza sunete si influente traditionale romanesti cu muzica electronica a momentului si hip hop, rezultatul fiind unul impresionant!
Dupa cuvintele lor:
"Inainte sa dai play, trebuie sa stii ca albumul nu e despre teritorialism si nici despre protocronism, cu toate ca sunt folosite elemente folclorice traditionale romanesti. Albumul este despre un tanar roman care a gasit un izvor de energie pozitiva in aceasta muzica, un izvor de energie ce ne poate da un tel comun, respectiv o constiinta comuna. Si suntem in momentul si in tara in care este nevoie disperata de un punct comun intre oameni. Si nici un politician, nici un erou national (fals sau adevarat), nici un om de istorie nu o sa poata sa spuna mai bine decat muzica asta ce e Romania."   BLANOZ SOUNDSYSTEM
www.blanoz.com
BIO
Blanoz a aparut in 2003, sub numele de BLANOZ DISTRUZOS, un proiect artistic initiat de catre ATI si SULTAN, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa "all star" de jam-session, careia i s-au alaturat artisti invitati din zona underground, reprezentanti ai scenelor de hip-hop si electro.
Au urmat aparitiile memorabile ale trupei in Web Club si Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx si Pacha Man la microfon, dar si membri a altor proiecte de drum'n'bass si electro.
Un moment interesant ce a urmat a fost acela cand doua inregistrari din studio au ajuns in mainile fanilor care au facut ca, in mod inevitabil, piesele sa fie raspandite "la liber" pe Internet, unde pot fi gasite si in ziua de azi.
Chiar daca acest lucru a contribuit consistent la popularizarea trupei, prestatiile live au ramas elementul definitoriu al Blanoz, care a continuat sa apara pe scena romaneasca de clubbing, dar s-a remarcat si prin prezente la diverse evenimente si festivaluri.
Varianta BLANOZ SOUNDSYSTEM ii include pe ATI DE CHILE, MELAK , si MC AGENT.   DOWN
[Unusual Suspects]
BIO
DJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre
cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie.   PRET BILET
- 10 RON INAINTE DE 00:00; 15 RON DUPA 00:00!   Club MIDI Cluj
CLUBUL NR.28 IN LUME! (DJ MAG 2010)
- Capacitate 1200 persoane
- Soundsystem Funktion One
- 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
- Aer conditionat
- Garderoba
- Intrare +18 ani!
- Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: