Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

3 ani de Club Midi

3 ani de Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

29 Octombrie 2010 - 30 Octombrie 2010, 23:00

http://www.facebook.com/clubmidi

Move D / Dan Andrei / Kid Chriss - 29 octombrie 2010   Se implinesc 3 ani-lumina de la lansarea in spatiu a teleportorului ClubMidi, cu peste 3000 de ore de zbor in hiperspatiu, peste 200 de motive pentru petreceri, sute de eroi intergalactici aventurati la bordul de control ducandu-ne in locuri extraterestre nemaipomenite si cu reintrari in atmosfera ce au depasit rasaritul soarelui; toate adunate intr-o singura concluzie: locul #28 in Top 100 Clubs of the World (DJ Mag).
Dragi Pamanteni, decolarea aniversara se anunta a fi una mai deosebita prin cadouri pentru toata lumea, iar la imbarcare va asteapta shot-uri si cocktailuri gratis din partea echipajului. Sarbatorim 3 ani de Club Midi intr-un stil nebun si tematic.
Dress to Impress (Halloween spirit) iar noi te vom premia!   Dress code keywords: space, alien, stars, darth vader :)
In noaptea de 29.10.2010 vom decola cu Kid Chriss la bordul mothership-ului Midi. Co-pilot va fi Dan Andrei iar in hyperspace vom trece alaturi de Move D.   David Moufang aka Move D este pilot de OZN si producator inca de la inceputul anilor '90. A fondat labelul Source Records si este un exponent principal pe scena deep house / tech house la nivel galactic.
Pregatiti-va pentru sunetul Sci-Fi al visurilor uitate, un sunet atat de primitor si mare incat va largi toate orizonturile si va impinge techno-ul pana la stele. Testamentul perfect al techno-ului, prea sexy pentru a fi clasificat, nu va suna ca orice altceva ...   Pret intrare : 15 lei pana la ora 00:00 / 30 lei dupa ora 00:00
Reducere Studcard : 10 lei pana la 12:00
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: