Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Black Sun Empire @ Club Midi

Black Sun Empire @ Club Midi

Categorie: Muzica

Cluj-Napoca, Club Midi

14 Martie 2009, 22:00


Black Sun Empire este numele de scena al unui grup de DJ si produceri de drumandbass (in special darkstep si neurofunk) format din Rene Verdult si fratii Milan si Micha Heyboer.

Stabiliti in Utrecht, Olanda, baietii au inceput sa produca drumandbass pe la mijlocul anilor nouazeci, la acea vreme fiind puternic inspirati si influentati de muzica unor artisti precum LTJ BUKEM, Photek si Ed Rush.

 


In momentul actual grupul olandez Black Sun Empire detine 3 label-uri proprii: Black Sun Empire Recordings , oBSEssions,Shadows of the Empire, un brand de petreceri (BlackOut) si o lista impresionanta de release-uri, printre care si albumele "Driving Insane" , "Cruel and Unusual" si "Endangered Species".

Prezenti in permanenta pe mapamond , din SUA pana in Korea, Black Sun Empire se numara printre preferatii publicului roman, seturile acestora ramanand un timp indelungat in memoria spectatorilor.

 


Acest festival de muzica electronica isi propune sa reuneasca in fata publicului roman pe unii din cei mai reprezentativi artisti din Europa, asigurand astfel diversitatea culturala si versatilitatea stilistica.

 


Evenimentul se doreste a deveni o traditie anuala , incercand sa propage atitudinea pozitiva si spiritul uniunii prin muzica.

 


JAY ROME

 


BIO

Jay Rome este fondatorul casei de discuri Blu Saphir. Este un artist international, promovand continuu soundul Blu Saphir din SUA pana in Brazilia , din Argentina pana Estonia. Astfel vorbim despre liquid drum&bass dinamic, condimentat cu elemente funk, reggae sau vocale.

Constantele seturilor lui Jay Rome sunt dinamismul, precizia si "vibeurile corecte", acesta transmitand publicului placerea de a asculta si dansa pe o muzica pozitiva.

 


Pret bilete :

 


# 25 RON pre sale

# 30 RON la intrare

 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: