Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

CircoLoco Party cu Tania Vulcano

CircoLoco Party cu Tania Vulcano

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

19 Februarie 2010, 23:00

http://www.clubmidi.ro

CircoLoco Party
  Tania Vulcano
  Club Midi
  vineri 19feb2010
 
  Pret intrare : 20 lei pana la 00:00 / 40 lei dupa h00:00
 
  Prin acceptiune, termenul circoloco inseamna circ nebun. Devenit astazi un brand exportat la nivel international,Circoloco nu inseamna doar clovni, peruci rosii, tenisi si haine colorate tipator, ci si muzica electronica si un tipar de DJ-i. Circoloco a devenit astazi un brand exportat la nivel international.
 
  In 1999, doi italieni, pe nume Antonio si Andrea Pelino, au organizat cel mai lung after-hours de pana atunci, intr-o dimineata d eluni, cand in mod normal, oricine se duce la munca. Asta s-a intamplat in clubul DC 10 din Ibiza, loc ramas legendar pentru petrecerile marca Circo Loco pana astazi. Circoloco este reprezentat astazi un grup de DJ-i, intre care Tania Vulcano (rezidenta la petrecerile Circo Loco), Cirillo (DJ-i italian pe numele adevarat Carlo Andrea Raggi), Clive Henry (jumatatea minimalista a celebrului duo britanic Peace Division), System of Survivalsi altii. De cativa ani buni, laCircoloco mixeaza si romanii Rhadoo siPedro, doi dintre rezidentii de baza.
 
  Circo Loco a devenit intre timp un brand international care poate fi exportat in orice oras, fie ca vorbim de Londra, Madrid, Roma sau Bucuresti. Reteta este simpla si de succes: se ia unul sau mai multi DJ-i din brandul circului nebun, se adauga o promovare pe masura, se gaseste un loc mai mult sau mai putin conventional si gata!
 
  Inutil sa enumeram toti DJ-ii care au participat la Circo Loco, insa cateva nume sunt relevante: Luciano, Tania Vulcano, Ricardo Villalobos, Cirillo, Fabrizio, Clive Henry, Pedro, Rhadoo, Dan Ghenacia, Matt John, ZIP,Matthew Dear, Thomas melchior, Argenis Brito, Magda, James Holden, Pier Bucci, Timo Maas, Matthias Tanzman si multi altii.
 
  Circoloco este nu atat un brand de evenimente, ci un mod de a petrece, un mod de a face clubbing si de a te distra. Majoritatea DJ-ilor care au participat la petreceri marca Circoloco, dar mai ales care au mixat in DC 10, mentioneaza acel aer de euforie si nebunie continua, de dimineata pana spre dupa amiaza tarziu. Senzatia salbatica de libertate exteriorizata prin muzica electronica, un dress code recomandat (care de cele mai multe ori este de culoare rosie), un anumit tip de DJ-i selectati, dar mai ales, un anumit tip de muzica acceptat. Circoloco ar putea fi considerat si un brand destul de exclusivist, tinand cont de selectia DJ-ilor si a stilului de muzica promovat (care de cele mai multe ori se imparte intre minimal house, tech-house, minimal techno si house). De pe site-ul oficial se pot cumpara sepci, tricouri, compilatii mixate de Tania Vulcano si Cirillo, toate avand inscriptia clovnului cu peruca rosie si limba scoasa.
 
  Numele Taniei Vulcano este considerat sinonim cu muzica house underdround de calitate si este mereu asociat petrecerilorCircoloco. Este unul dintre putinii artisti ce se poate lauda cu o rezidenta de peste 10 ani in Ibiza, fiind inca intr-o continua evolutie. Seturile sale sunt o combinatie intre deep, funky, house si tribal.
 
 
  Club Midi
  http://www.clubmidi.ro
  http://www.myspace.com/clubmidi
  http://www.youtube.com/user/midiclub
  http://www.facebook.com/pages/Cluj-Napoca-Romania/Club-Midi/44641020178
 
  info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: