Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

CircoLoco Party: Thomas Melchior & Rhadoo @ Club Midi

CircoLoco Party: Thomas Melchior & Rhadoo @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

21 Noiembrie 2009, 23:00

http://www.clubmidi.ro

Line-up
  Warm-up :
  Mihigh [Midi]
 
  Main :
  Rhadoo [arpiar / cadenza / Circoloco]
  &
  Thomas Melchior [cadenza / Circoloco]
  http://www.myspace.com/melchiorproductionsltd
 
 
  Thomas Melchior, cu primul sau album solo, este al treilea fondator al minimal techno-ului, dupa Peter Ford si Ricardo Villalobos. Artistul,care a trait in Londra mai mult de 20 ani,si-a inceput cariera alaturi de nume ca J. Saul Kane (Depth Charge), Carl Craig si Baby Ford in Anglia la inceputurile anilor '90. Bazandu-se pe inceputurile acid house-ului, si-a creat propriul sound, mult mai abstract si minimal. Colaborarea cu Peter Ford si release-urile pe label-urile Trelik si l-fach au pus bazele sound-ului minimal pentru multe generatii de dj si producatori care au urmat.
  La fel ca Ricardo Villalobos, Thomas nu pune niciodata numai retro sau deep house; are darul de a se plimba in seturile sale prin intreg universul sau muzical: "he always seems to have the knack of finding the exact point of intersection where depth and flow, lightness and groove meet."
 
  Rhadoo : DJ, producator si remixer. Este unul dintre primii DJ romani si printre primii ai rosterului Sunrise Booking Agency. A debutat in 1995 in Club A si Studio Martin Bucuresti. A fost rezident in: Club A, The Office, Karma, Zerrillos - Bucuresti. In urma cu multi ani a devenit rezident al petrecerilor Circoloco @ DC10 Ibiza. In 2007 a fondat impreuna cu Pedro si Raresh labelul romanesc [a:rpia:r].
 
  Pret intrare
  15 lei pana la h00:00 /30 lei dupa h00:00
  Reducere Studcard : 10 lei pana la h00:00
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: