Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Cocoon Party cu Guy Gerber si Kid Chriss

Cocoon Party cu Guy Gerber si Kid Chriss

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

15 Octombrie 2010 - 16 Octombrie 2010, 23:00

http://www.facebook.com/clubmidi

Guy Gerber   Originar din Israel, Guy Gerber s-a facut remarcat prin release-urile de la Bedrock Records, casa de discuri a lui John Digweed. Guy Gerber face muzica electronica din 2002 si se pare ca reuseste sa faca acest lucru atat de bine, incat Digweed nu exista productie pe care sa nu o stie; de altfel, este unul din DJ-ii care l-au sustinut cel mai mult pe Guy.
Omul responsabil pentru acele momente unice de la sfarsitul noptii, din cele mai respectate cluburi de pe tot globul este fara indoiala GUY GERBER
Single-ul sau Stoppage Time aparut la Bedrock Records, a devenit un adevarat imn la Cocoon(Amnesia), DC 10 (Ibiza) sau Secretsundaze (Londra).
Dupa mai multe releasuri la propriul sau label Supplement Facts si o serie de succese inregistrate cu piese ca Sea of Sand sau Belly Dancing, Guy Gerber a lansat un nou maxi single la Cocoon Records.
Timing e prima piesa inclusa iar Gerber isi impune stilul caracteristic printr-o abordare ampla si precisa care acumuleaza tensiune, o transbordare intr-o stare hipnotica insotita de imaginea unui cadru nocturn cu palide pete de lumina. Aura de mister se aseaza treptat si atinge nivelul maxim atunci cand isi face simtita prezenta un synth atmosferic foarte expresiv, perfect armonizat cu celelalte elemente.
Guilty Pleasure creioneaza o linie deep techno cu un groove minimalist cara se concretizeaza prin valorificarea detaliului, o intreaga pleiada de sunete adunate in straturi dense se insiruie printre percutii si linia de bass subtila. Piesa capteaza diferite trairi si senzatii si se poate impune catre finalul unei nopti lungi si dense.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: