Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Desolat Night: Livio & Roby @ Club Midi

Desolat Night: Livio & Roby @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

17 Septembrie 2010 - 18 Septembrie 2010, 23:00

http://www.clubmidi.ro

Desolat Night: Livio & Roby @ Club Midi   Warmup: Kid Chriss   Livio & Roby surprind printr-o ascensiune remarcabila pe piata internationala a muzicii electronice.
Ca producatori au lansat piese la label-uri celebre din lume, cum ar fi Viva Music, Cecille sau Desolat, ei fiind angajati, alaturi de George G in proiecte muzicale ca Monochrome sau Premiesku.
Alaturi de conationalii lor Rares, Pedro si Rhadoo, cuplul Livio si Roby este cu siguranta cel mai activ duo din Romania, avand agenda inca...rcata cu gig-uri internationale in fiecare weekend. Livio & Roby impreuna cu George G au fost inclusi in playlist-ul lui Richie Hawtin si prezenti pe tracklist-ul compilatiei "Green & Blue" mixata de catre Onur Ozer si Tobi Neumann la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings. Reprezentati international de catre agentia Artist Alife, ei sunt "colegi" cu Dennis Ferrer, Loco Dice, Martin Buttrich, Tini si altii. Dupa un turneu Desolat de 4 saptamani in America si o anexare la rosterul agentiei de booking Sunrise au revenit cu acest pachet de patru piese, "Sunday Offend", "Stapanu Intergalactic", "Tribute" si "Garaghivirap"   Pret intrare : 15 lei pana la h00:00 / 30 lei dupa h00:00
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: