Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

DJ FRICTION @ MIDI Club Cluj-Napoca

DJ FRICTION @ MIDI Club Cluj-Napoca

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

8 Noiembrie 2008, 22:00

http://www.myspace.com/unusualsuspectsro

UNUSUAL SUSPECTS in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti prezinta:
  SAMBATA 8 NOIEMBRIE 2008 ora 22:00
  CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca
 
  LIVE ON 3 DECKS!
  DJ FRICTION
  [Shogun Audio, London UK]
  MTV Romania Best DJ 2007!
  www.myspace.com/frictiondeejay
 
  DJ FRICTION este membru al clubului select al artistilor care au reusit sa ajunga in varful ierarhiei drum&bass exclusiv datorita talentului uimitor in spatele platanelor. A castigat premii ca: 'Best Newcomer' (DNB Arena), 'Best Breakthrough DJ' (KMag) si Best drum&bass DJ la MTV Dj Awards Romania 2007Remixul sau “Back to the Roots” este consideratcea mai buna piesa drum&bass a anului 2007.
  Non stop in turneu in jurul lumii, la 2 sau 4 platane, cu mixuri de 2 sau 4 ore, DJ FRICTION ofera publicului o aventura memorabila.
 
 
  SEBA 1394
  [AnonimTM, Timisoara]
  LIVE ON 3 DECKS!
 
  DJ Seba 1394 ACID. Cifra din denumirea lui reprezintă literele din alfabet care formează cuvântul “acid”, adica prima, a treia, a noua şi a patra litera.
  DJ Seba 1394 ITINERANT. De la Timişoara până la Jupiter, din 1997 până acum, a mixat în peste 40 de locaţii din aproape 20 de orşse. Cum se numeşte asta? Pe vremuri se numea travelling DJ. El i-a zis DJ itinerant. Acum toţi DJii din România călătoresc dintr-un loc în altul “să pună muzică”.
  DJ Seba 1394 VERSATIL Barurile de fiţe din Cluj, localurile selecte din Bucureşti festivalurile de muzică electronică, în aer liber, în locaţii urbane sau pe plajă, toate au fost atinse de vibraţia platanelor. Şi cum fiecare locaţie e diferitã, fiecare mix a fost altfel.
  DJ Seba 1394 NUME. Pall Mall, Lucky Strike, Kent, Grant’s, J&B, Absolut, Tuborg, Ciuc, Red Bull, Give Me 5, Playboy, Evenimentul Zilei, România Liberã, FHM, 20ANI, ProTV, TVR, Atomic, ProFM Class, Şuie Paparude, NSK, Loredana sunt nume de care a fost legat la un moment dat.
  DJ Seba 1394 VINYL. Când a plecat cu vinilurile în spate să mixeze, clubbingul aparţinea CD-urilor aduse cu geamantanu’ din
  Polonia sau Bulgaria şi DJilor care făceau dedicaţii. El a vrut să schimb asta. Voia DJ pasionaţi de muzică, piese alese DELOC întâmplător şi mixate cu... rost. Dacă nu a fost primul DJ al ţării sau „cel mai tare”, pentru multe locaţii cu siguranţă a fost primul DJ pe vinil. Şi ca semn că mesajul a fost înţeles, după el au urmat şi alţi DJ adevăraţi. Lupta a fost câştigată.
  DJ Seba 1394 PIONIER. Cel mai recent proiect al lui conţine una dintre cela mai proaspete voci ale clubbingului românesc:
  Tina. Împreunã cu ea a semnat muzica unei piese de teatru în Sala Mare a Teatrului Naţional Timişoara. Piesa Absolventul
  marchează o premieră mondială: un DJ cu instrumente specifice (two turntables and a microphone) interpretează muzica unei piese de teatru convenţional.
 
  SNOW
  [Zoom Out, Cluj-Napoca]
 
  DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 10 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Sub Focus, Ink, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
 
  BASSBINVISUAL
  [Vectorsound,Budapest HU]
 
  BASSBIN VISUAL a reusit sa isi faca un nume in scena VJ din Budapesta.
  Aici exploreaza productia de dubstep si breakbeat avand si primele aparitiica DJ. Fiind originar din Miercurea Ciuc a reusit rapid sa capteze atentia publicului roman de dubstep.Deep, dark si electro Bassbin Visual creeaza in seturile sale noi teritorii audio-vizuale.
 
  Club MIDI Cluj
  - Capacitate 1200 persoane
  - Soundsystem Funktion One
  - 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
  - Aer conditionat
  - Garderoba
  - Intrare +18 ani!
  - Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
  www.clubmidi.ro
 
 
  PRET BILET
  - 25 RON IN AVANS - Disponibile in reteaua DIVERTA si www.myticket.ro
  - 30 RON IN ZIUA EVENIMENTULUI
 
  Artist Info
 
  FRICTION http://www.myspace.com/frictiondeejay
  SEBA 1394 http://www.myspace.com/seba1394
  SNOW http://www.myspace.com/djsnowro
  BASSBINVISUAL http://www.myspace.com/bassbinvisual
  UNUSUAL SUSPECTS http://www.myspace.com/unusualsuspectsro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: