Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Marco Carola / Mihigh

Marco Carola / Mihigh

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

22 Octombrie 2010 - 23 Octombrie 2010, 23:00

http://www.facebook.com/clubmidi

Club Midi - 22 octombrie 2010   Marco Carola s-a indreptat inca de la inceputul carierei muzicale inspre techno, stil ce i-a oferit mereu posibilitati noi de experimentare. Stilul sau de a mixa pe 3 platane l-a transformat in unul dintre cei mai cautati dj de techno al acelei perioade. Marco Carola este un artist interesant, inovator in zona Techno-ului european. Muzica sa exprima o fuziune de ritmuri hotarate, linii melodice, sunete organice si experiment electronic.
Desi la inceputurile carierei a fost influentat de house si italo-disco, Marco Carola (zenitmusic.com) s-a oprit la techno drept cel mai potrivit stil pentru a se exprima muzical. A fondat labelurile Design Music, 1000, Zenit, Question si DoMiNo
Despre compilatie din seria Fabric, Marco declara ca astepta timpul potrivit pentru a face acest mix CD. "Sunt foarte multe CD-uri mixate pe piata, iar eu am vrut mai mult sa fac ceva mai diferit, mai special; sa nu sune ca celelalte mixuri”.
Ultmii doi ani au fost explozivi pentru el, conturandu-si un stil propriu in care zona house si balansul simplist al zonei techno-minimal se imbina perfect.
Marco Carola si Nick Curly sunt responsabili pentru dubla compilatie Party Animals, lansara de Cocoon cu ocazia rezidentei cu acelasi nume de la Ibiza de anul acesta.   Pret intrare : 20 lei pana la h00:00 / 40 lei dupa h00:00   Club Midi
http://www.clubmidi.ro
http://www.vreaudj.ro
http://www.myspace.com/clubmidi
http://www.youtube.com/user/midiclub
http://www.facebook.com/clubmidi   info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: