Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Premiera in Transilvania: Vera @ Club Midi

Premiera in Transilvania: Vera @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

20 Martie 2010 - 21 Martie 2010, 23:00

http://www.clubmidi.ro


Premiera in TransilvaniaVERA [Oslo] // ALEXANDRA [a:rpia:r]
Kid Chriss
sambata 20mar2010


Sound-ul Vera este caracterizat ca old school house grooves, cu un accent puternic pe deep.Influentata de chicago house, soundul Detroit si german, precum si de artisti precum Maurizio, Studio 1, Thomas Brinkman si primele release-uri Perlon si Playhouse, Vera a petrecut sapte ani in scena clubbing din Germania, inainte de a decide sa devina DJ.
In 2003 a obtinut rezidenta la unul dintre cele mai populare cluburi germane, Robert Johnson, iar mai apoi a castigat prima rezidenta internationala pentru Monza Ibiza.
A lansat piese la case de discuri precum Cyclical Tracks, Oslo Records, Cargo Edition, iar recent a pus bazele unui proiect impreuna cu Miss Fitz, intitulat Mara Trax.


Alexandra este un DJ la inceput de drum cu mult entuziasm si mai multe emotii. A explorat treptat lumea muzicii electronice din Romania intai ca editor pentru revista ClubbingMag apoi ca PR si coordonator media pentru Sunrise Booking Agency si [a:rpia:r].
A debutat in februarie 2009 in cadrul unei petreceri Wicked alaturi de Kozo si El Cezere. Au urmat alte seturi in club Mash-up impreuna cu Miss I si prestatia din cadrul afterhours-ului Sunwaves 5. O inspira Rhadoo, muzica veche cu groove vesel si obraznic, Zip, [a:rpia:r], Ricardo Villalobos, Pedro si Raresh, DJ Sneak, Herbert, Derrick Carter, Recloose, Perlon, Music for Freaks, swing si acid jazz-ul,funk-ul, trip-hop-ul si Paganini. Iubeste vinylurile. Nu doreste sa isi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale. Ascultati si daca va place, dansati !


Pret Intrare : 15lei pana la h00:00 / 30lei dupa h00:00
Reducere Studcard : 10lei pana la h00:00


Club Midi
http://www.clubmidi.ro
http://www.vreaudj.ro
http://www.myspace.com/clubmidi
http://www.youtube.com/user/midiclub
http://www.facebook.com/pages/Cluj-Napoca-Romania/Club-Midi/44641020178


info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: