Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Raresh / Praslea / Kid Chriss @ Club Midi

Raresh / Praslea / Kid Chriss @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

4 Iunie 2010, 23:00

http://www.clubmidi.ro

Raresh / Praslea / Kid Chriss
CLUB MIDI - vineri 04 iunie 2010   Pret intrare : 15 lei pana la h00:00 / 25 lei dupa h00:00
Reducere Studcard : 10 lei pana la h00:00   Raresh s-a nascut in Bacau, dar locuieste de 7 ani in Bucuresti, iar cariera de dj si-a inceput-o la 15 ani, intr-un club mic din orasul sau natal.
Intrarea in Sunrise Booking Agency i-a adus rezidenta pe intraga vara la toate evenimentele Sunrise de pe litoral. A impartit pupitrul cu: Richie Hawtin, Magda, Steve Bug, Josh Wink, Pascal FEOS, Troy Pierce, Marc Houle, Pier Bucci and Tobi Neumann.
In martie 2006, Ricardo Villalobos a fost centrul unei petreceri memorabile in Bucuresti, la care Raresh a fost alegerea perfecta pentru warm-up. Villalobos a fost profund impresionat de abilitatile sale si stilul extraordinar. Au pus muzica back to back la petrecerea de dupa, completandu-se reciproc intr-o maniera spectaculoasa.
Legatura sa cu muzica electronica este strans legata pe zona de tech, de-a lungul anilor dezvoltandu-si un stil excellent, combinand minimalul cu tech-house si house, intr-o forma cordiala si viguroasa.   Praslea e un personaj intrigant si inovator al scenei clubbing, cu sau fara merele de aur, ce i-ar putea fi Raresh, El Cezere si Kozo, unii dintre apropiatii si mai permanentii conlucratori. Au colaborat la proiectul Afumati, iar cu El Cezere si Kozo detine label-ul Understand.
Tot impreuna cu Raresh a fost partas la Audiomatic Net Radio, un proiect de radio online, ce urmeaza a fi reluat in curand. Il inspira maxim Thomas Melchior, Scott Ferguson, Tobias Freund, Cabanne, Global Communication, Philip Glass si Stephan Mincus, bifati cu 5 stele la 'preferati'.
Printre release-uri se numara Jurnal de bord, o colaborare cu aceiasi Kozo, El Cezere, Raresh si Cristi Cons, lansat la [a:rpia:r] si Various - Circoloco @ DC 10 - 10 years Anniversary - Part 2 of 3, la Moon Harbour Recordings. In plan se afla si un release sub pseudonimul Afumati, la labelul lui Kanzyani - Jesus Loved You. Definitiv de urmarit, ascultat, dansat!   Club Midi
http://www.clubmidi.ro
http://www.vreaudj.ro
http://www.myspace.com/clubmidi
http://www.youtube.com/user/midiclub
http://www.facebook.com/pages/Cluj-Napoca-Romania/Club-Midi/44641020178   info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: