Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

ReOpening Party cu Steve Lawler @ Club Midi

ReOpening Party cu Steve Lawler @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

4 Septembrie 2009, 23.00

http://www.clubmidi.ro

ReOpening Party cu Steve Lawler @ Club Midi – vineri, 4 septembrie 2009, h23.00
 
  Warm up: Kid Chriss
 
  Pret intrare: 20 RON inainte de h00.00 si 40 RON dupa h00.00
 
  Steve Lawler va fi prezent pentru a patra oara la
Midi desi, DJ-ul ar dori sa fie prezent cat mai des, exprimandu-si , de cate ori a avut ocazia, simpatia pentru locatie. Acesta a declarat pentru DJ MAG despre Club Midi: “This is the perfect club. Amazing room, amazing sound, amazing light and run by people that live it and breath it and with undoubtedly the best crowd in the world. The Romanians know how to party.”
 
  Incepand in anii ‘90 cu rave-uri pe autostrazi, continuand cu unele din cele mai tari nopti din Ibiza, devenite deja legenda, urmand apoi Serile Viva Harlem in clubul londonez The End si turneele Lights Out din America de Nord, Steve Lawler pare sa nu fi dat niciodata gres. Daca e sa vrobim de Steve Lawler ca producator si nu numai ca Dj, munca pe care a facut-o e chiar impresionanta : multe lansari de 12″ pentru label-uri ca Bedrock Records, Nervous Records, Subversive, Beside Music, Superfly, Joia Records si chiar pentru label-ul lui, Harlem. De mentionat si o multime de remix-uri, dj mix-uri, compilatii si piese produse de el care au aparut pe diferite materiale.
 
  Steve Lawler si-a lansat ultimul album, Viva Toronto, la label-ul Renaissance Recordings si este disponibil pe iTunes. Seria de albume Viva te poarta pe taramul clubbing din Toronto, iar revista DJ Mag a catalogat volumul drept ‘Twisted and Satisfying’.
  Albumul contine 29 de piese si remixuri ale artistilor precum Audion, Matthew Johnson, Christian Smith & John Selway, Joel Mull, TG, The Black Dog, Cle, Reboot, Robytek si multi altii.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: