Pubbing.ro
Cluj-Napoca Schimba orasul

Student Parade @ Club Midi

Student Parade @ Club Midi

Categorie: Party si Monden

Cluj-Napoca, Club Midi

11 Noiembrie 2011 - 12 Noiembrie 2011, 23:00

Vineri 11 noiembrie, pentru prima data in Transilvania, unul dintre membrii Depeche Mode, Andy Fletcher, va performa in Club Midi, in cadrul evenimentului anual Student Parade.
Cine e Depeche Mode? Putine au fost formatiile care in istoria muzicii au fost declarate monstrii sacri. Si mai putine au fost formatiile care au impus un trend muzical. Intr-o perioada cand rock-ul zguduia scene, o noua miscare a inceput pentru a evolu...a intr-o alternativa serioasa: curentul Depeche Mode si miscarea enorma de fani: depeche-arii.
E suficient sa enumeram cateva dintre hiturile care au facut istorie pentru a ne reaminti ce mostenire muzicala a lasat omenirii Depeche Mode: “Enjoy the Silence”, “Policy of Truth”, “Personal Jesus”, “People are People”, “Black Celebration”, “World in my Eyes” si lista poate sa continue..
Andy Fletcher aka Fletch (Depeche Mode) declara "Imi place foarte mult sa performez ca DJ, e extraordinar sa am contact vizual cu publicul la evenimentele de club, fiind obisnuit in general cu zecile de mii de fani Depeche Mode de la concerte unde distanta pana la scena este destul de mare. E extraordinar sa pot oferi publicului selectia mea muzicala din orice zona muzicala doresc."
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: