Pubbing.ro
Piatra Neamt Schimba orasul

Invata sa ai un copil sanatos!

Categorie: Educatie

Piatra Neamt, Teatrul Tineretului

23 Mai 2010, 10:30,intrarea se va face pana la 11:00

http://www.ingrijireacopilului.ro/

Invata sa ai un copil sanatos cu Asociatia Secretul Evolutiei!   Duminica, 23 mai, ora 10:30, Asociatia Secretul Evolutiei va invita la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt.
Dragi parinti si bunici, rezervati-va prima parte a zilei pentru o intalnire cu specialisti de renume in domeniul neonatologiei, pediatriei si psihologiei infantile.
Invitatii sunt dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti, dr. Sorana Iftimie, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Judetean Neamt, si dr. Romeo Panaitescu, psiholog clinician specialist.   Cum ne ingrijim copiii, cum ii hranim corect, cum ne comportam atunci cand au probleme si cum construim o relatie armonioasa – parinte copil? Sunt multe intrebari cu care parintii se confrunta si care au nevoie de raspunsuri avizate, de aceea noi venim in intampinarea dvs. Evenimentul va fi unul interactiv, care permite dialogul intre public si specialistii invitati, ca atare cei prezenti vor primi sfaturi si ajutor pentru problemele cu care se pot confrunta cei mici.   Evenimentul este sustinut de companiile Hipp si Milupa, care sunt alaturi de noi in demersul de a educa parintii, pentru ca acestia sa se poata bucura de copii sanatosi si fericiti.   Mesajul nostru ajunge la dvs multumita partenerilor media: Radio Romania Actualitati, Baby, copilul.ro, nou-nascuti.ro, magicbebe.ro, prichindelulmeu.ro, infobebe.ro, babyonline.ro, medipedia.ro, listagradinite.ro, lyla.ro, gradinite.com, cautabona.ro, charitygift.ro, qbebe.ro, babycomfort.ro etc.   Pretul unui bilet este de 10 lei.
Nu vor lipsi cadourile si surprizele, asa ca va asteptam cu drag!   Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, www.ingrijireacopilului.ro, sau la telefon 0788 20 14 23.
 

Imagini:

  • Logo_ClubCS.jpg
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 1 poze. Mai poti incarca 49.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou