Pubbing.ro

Sixt

Sixt

http://www.sixt.ro

Concernul international SIXT rent a car anunta deschiderea noii sucursale, la Brasov. Fondata de la 1912 compania are reprezentante in peste 80 de tari, prin birouri de inchirieri si francizori, fiind lider pe piata din Germania si Austria si detinand o retea de peste 3500 de birouri de inchirieri auto. Este una din cele cinci companii de varf din lume in domeniul inchirierilor, reteaua de birouri oferind clientilor mobilitate absoluta, posibilitatea de a prelua o masina dintr-un oras si de a preda in oricare altul, chiar si inafara retelei. Masina urmeaza a fi recuperata de angajatii SIXT.
Compania detine un sistem performant de rezervare atat online cat si telefonic, care permite rezervarea unui autoturism in avans si posibiliatea de a prelua masina dintr-un loc si de a preda intr-un altul, chiar si in afara tarii.
SIXT Brasov, intra pe piata inchirierilor auto cu toate clasele de masini din gama marcii TOYOTA si AUDI, exclusiv noi si cu motoare DIESEL, care definesc standardele de calitate si siguranta. De asemenea clientul poate opta pentru dotari suplimentare bucurandu- se de preturi deosebit de atractive.
Oferta SIXT include si o serie de pachete promotionale, dintre care SIXT Holiday Car, care ofera avantajul de a rezerva o masina cu orice perioada de timp inainte de a pleca in calatorie, la preturi considerabil reduse. Pachetul contine in pret toate dotarile suplimentare, asigurare full casco, sofer la cerere, taxa de drop-off, intr-un cuvant toate grijile clientului.   Singura ta grija este sa te hotarasti unde vrei sa calatoresti!

Adresa: Brasov, Str. Caramidariei, nr. 1A

Tel: 0268 549 100

Fax: 0268 549 200

Program:

  • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sambata: 10:00 - 16:00