Pubbing.ro

SPA DeLux Mobil Mihaela Malipaard

Adauga valoare vietii tale!

http://www.spadeluxmobil.com

Echipa noastra de profesionisti, va ofera serviciile unui SPA DeLux Mobil (masaj, cosmetica, coafat, manichiura, pedichiura, machiaj) pentru a adauga valoare vietii dumneavoastra.
Deci va puteti bucura de ele in mediul placut si linistitor din intimitatea caminului dumneavoastra sau intr-o alta locatie pe care v-o doriti, simtindu-va ca o diva, ca un star de cinema de la Hollywood.
Ele isi cunosc valoarea si vor sa se rasfete si sa straluceasca in fiecare moment al vietii lor. Dumneavoastra?
Alegerea va apartine.   Aceleasi servicii se preteaza la persoanele cu insuficienta motorie. Si dansele vor sa arate bine si sa se relaxeze, insa deplasarea la salon este prea dificila. Noi le aducem confortul de care au atata nevoie.   Cu noi scurtati mult timpul pe care in mod normal il petreceti pentru a va aranja si relaxa. Daca vreti sa va intalniti cu prietenele la o sueta sau v- ati luat de lucru acasa ori va pregatiti pentru nunta, acum puteti sta pe scaunul (sau canapeaua) pe care il doriti si in acelasi timp aveti toate serviciile. De exemplu daca ati ales coafat, manichiura si pedichiura, toate acestea v-ar putea fi oferite in acelasi timp. Deci, in loc sa pierdeti timpul imbracandu- va, iesind din casa, asteptand autobuzul sau enervandu- va in trafic, asteptand sa va vina randul si apoi mutandu- va de pe un scaun pe altul, totul luandu- va cel putin 3- 4 ore, cu noi aveti totul acasa in doar 1 ora jumatate- 2 ore.   Programul nostru de lucru este destul de flexibil, incercand sa ne adaptam necesitatilor clientilor cu toate ca in general lucram
Luni- Vineri 16- 21
Sambata- Duminica 8- 16
Daca doriti ca serviciile noastre sa va fie oferite la alte ore, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic. Programul biroului este 8.30- 12.30   Serviciile SPA DeLux Mobil Mihaela Malipaard fiind primele de acest gen de la noi din tara, sunt foarte cautate si apreciate. Daca doriti sa fiti sigura ca puteti face programarea la data dorita, ar fi necesare minimum 10- 20 de zile pentru servicii si cca. 2- 3 luni pentru SPA Party/ Nunta.

Adresa: Brasov, La domiciliul clientilor Servim tot orasul Brasov

Tel: 0729 483 397

 

Imagini:

  • 53small.jpg