Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

angelo Airporthotel Bucharest

angelo Airporthotel Bucharest

http://www.angelo-bucharest.com/ro/home/

Intocmai acestui moto – "more than a change" – binecunoscutul Golden Tulip Sky Gate se transforma intr-un design-hotel modern, de patru stele. Aflat la numai 300 m de Aeroportul International Henri Coanda, hotelul este adaptat la deja binecunoscutul concept angelo.   Excelenta locatie si valoare:
Apropierea convenabila de Aeroportul International Henri Coanda si legaturile excelente ale transportului public cu Bucurestiul, fac ca angelo Airporthotel sa fie locul perfect, deopotriva pentru oamenii de afaceri, participantii la reuniuni si calatorii aflati intre doua zboruri. Dar angelo Airporthotel ofera oaspetilor chiar mai mult! angelo Airporthotel este singurul hotel de business din zona care ofera oaspetilor sai transfer gratuit de la/ la Aeroportul International Henri Coanda si, de asemenea, acces gratuit la internet WLAN in intreg hotelul. Restaurantul Sunlight ofera in permanenta o selectie deosebita de specialitati nationale si internationale.   Patru stele si mult design:
Stilatul concept "angelo" este o combinatie indrazneata de design, tehnologie de ultima ora, individualitate si interioare care starnesc interesul, in tonuri dominante de rosu, negru si galben.   In luna septembrie a anului 2008, elegantelor 108 camere deja existente ale hotelului se vor adauga 69 camere "angelo design" si, de asemenea, o zona de fitness cu sauna si terasa.   Centrul de reuniuni
Zona existenta de reuniuni a hotelului se intinde pe o suprafata de 226mp si poate gazdui pana la 190 participanti. Urmare a renovarii acestor spatii, salile de conferinta vor fi echipate cu ultimele noutati in materie de tehnologie si redefinite in noul concept "angelo".   Salile de conferinta:
AMBER
DIAMOND
ONYX
TOPAZ

Adresa: Bucuresti, Calea Bucurestilor, Nr. 283

Tel: 021 203 65 00

Fax: 021 203 65 10

Optiuni:

 • Fitness
 • Sauna
 • Bar
 • Restaurant
 • Sala de conferinte
 • Parcare
   

  Imagini:

  • angelo_armchairs.jpg
  • Superior Twin Room - yellow.jpg