Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Cafeneaua Actorilor

http://www.cafeneauaactorilor.ro/

Adresa: Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu, Nr. 2

Tel: 0721 900 842

Program:

 • Duminica-Joi: 09.00-03.00
 • Vineri-Sambata: 09.00-05.00
 
 
Comentarii   Optiuni
 
 • Olga Petrescu Olga Petrescu / 10 Mai 2016 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ultima data cand am fost acolo am asteptat cam ­mult pana veneau chelnerii. imi placea mai mult ­cand era in spate la tnb

 • Adelina828 Adelina828 / 30 Mar 2010 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  am patit si eu:))

 • gabitzaah gabitzaah / 19 Dec 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  imi placea f mult pizza de aici, pana ­cand impreuna cu 5 prieteni ne-am ales cu o ­toxiinfectie alimentara...asa ca...pastrati nota ­de plata!! Winking ;)

 • peretele_de_sticla peretele_de_sticla / 16 Iul 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Cafeneaua actorilor e un loc cu vad. Deci plin ­de lume la orice ora. Au si niste chestii ale ­lor. Mergi acolo sa manaci salata aia huge la ­preturi rezonabile din care ar putea ciuguli ­toate cele 5 prietene cu care ai iesit la barfa. ­Totul e sa gasesti loc la masa. Mai ales pe ­terasa ca acum a venit vara. Si luni ­seara, la ora cand ies toti ­corporatistii de la serviciu am gasit o masa ­libera in Cafeneaua actorilor. Trebuia sa ­banuiesc ca nu avea cum sa imi surada norocul ­chiar asa. M-am asezat senina. Am comandat ­salata Actul 3. I-am pus sare, ­piper, otzet, ulei, am ­amestecat totul, iar niste sare, ­putin otzet. Am gustat. Foarte buna. Puiul ­proaspat, porumbul dulce, ­maslinele negre si musca moarta. Cum? O musca ­moarta la mine in salata? Si am vazut-o abia ­dupa ce am golit castronul pe jumate!!! Am ­chemat chelnerita. I-am aratat. Si a cerut ­scuza. S-a oferit sa imi aduca alta. Am refuzat. ­A chemat-o pe sefa ei care si a cerut din nou ­scuze si a zis ca salata nu va figura pe nota de ­plata. A fost un dialog civilizat si ok. Nota 10 ­ptr atitudine. M am si gandit ca ar fi un super ­test pentru cei care fac cronici despre ­carciumi. Sa poarte o cutiutza cu muste moarte ­cu care sa verifice atitudinea chelnerilor.

 • Bubulina Bubulina / 7 Mai 2008 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Pizza e buna, salatele sunt uriase si ­berea rece, dar trebuie sa aveti mare ­noroc ca sa gasiti vreo masa libera...si din ­cauza inghesuielii chelnerii mai uita ­comenzile...inarmati-va cu rabdare si tutun:)